Aukje van Ginneken hoeft geen grote tv-carrière

Foto: SBSAukje van Ginneken heeft niet de behoefte om zich volledig op de showbizz te storten. Dat vertelt de actrice, vooral bekend van Goede Tijden Slechte Tijden, in weekblad Privé. Van Ginneken is momenteel elke zondagmiddag te zien in het gesponsorde programma Feiten en Fabels op SBS 6. Die tv-klus in de luwte bevalt haar goed. “Ik ben natuurlijk niet voor niets gestopt met het spelen in een dagelijkse soap. Dat heeft alles te maken met het feit dat ik er zo veel mogelijk voor mijn kinderen wil zijn.

Ze heeft twee kinderen, één van zes en één van acht. “Mijn werk voor Feiten en Fabels is daar gelukkig heel goed mee te combineren. Het is niet zo dat ik koste wat kost met mijn hoofd op televisie wil, mijn kinderen gaan voor alles!

Volgens Van Ginneken is het ook niet nodig om naast Feiten en Fabels nog veel andere tv-klussen doen. Ze doet het programma namelijk niet voor niets. “Dat is zeker niet het geval, hoor. Ik word er gewoon goed voor betaald.

Ik vind het een leuk programma waar ik als presentatrice nog veel bij kan leren, maar om zoiets gratis te doen, gaat mij een stap te ver. Dan zou ik mijn tijd beter kunnen besteden. Bijvoorbeeld met het doen van vrijwilligerswerk!

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen