Toyboy Robbie Hasselt vanavond in RTL Late Night

Robbie Hasselt, die burgemeester van Maastricht Onno Hoes voor schut heeft gezet door geheime opnames van hun dates aan PowNews te verstrekken, is vanavond te gast in RTL Late Night. Dat heeft het programma bekendgemaakt. Hasselt wilde met het openbaar maken van de beelden, waarop beide heren erotische uitspraken doen, aantonen dat Hoes chantabel is. De beelden zijn behoorlijk pikant, omdat de ex-geliefde van Albert Verlinde een aantal erotische uitspraken doet. 

Hasselt zit in het late night-programma van Humberto Tan aan tafel met politiek deskundige Wouke van Scherrenburg. “Zij verklaart de politieke gevolgen van zijn rendez-vous met Robbie“, legt de redactie uit.

Veel mensen zijn boos over het uitzenden van de afspraakjes door PowNews. Volgens hen zijn de beelden puur privé en vooral bedoeld om Hoes belachelijk te maken.

Bekende Nederlanders die het voor Hoes hebben opgenomen zijn onder meer Edwin Evers, Fred van Leer, Victor Reinier, Charles Groenhuijsen, Claudia de Breij en Tim Hofman.

RTL Late Night begint om 22.30 uur op RTL 4.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen