BN’ers vinden Robbie ‘ratje’, ‘vuig’ en ‘IQ-loos’

Bekende Nederlanders hebben in niet mis te verstane bewoordingen gereageerd op de uitzending van RTL Late Night met daarin toyboy Robbie Hasselt, die Onno Hoes in de val heeft gelokt. Dat is te lezen en te horen via diverse media als Twitter. Van Erven Dorens walgt van Hasselt. “Laten we niet vergeten dat die Robbie een heel vuige gast is dat hij dat op zo’n manier heeft gedaan. Hij wil heel graag in beeld en dat is hem gelukt. Onno Hoes is helemaal in de val gelokt. Het is een vooropgezet spel.”

Shownieuws-collega’s Kees Tol en Renate Gerschtanowitz waren het met hem eens. Maar, zei Gerschtanowitz wel: “Na alles wat er is gebeurd, denk ik alleen maar: waarom geef je mensen zo veel stokken om je mee te slaan?

Jeroen Pauw had in zijn talkshow Pauw een heel item over de nieuwe rel rond Onno Hoes en noemde Robbie Hasselt in zijn programma ‘een miezerig ratje’.

Winston Gerschtanowitz bleef na het kijken van RTL Late Night met een nare bijsmaak zitten. “Wat een engerd die gozer. Hoe noem je zo iemand? En nu ook die pret-advocaat nog!“, twitterde hij. “Wouke van Scherrenburg, complimenten voor u vanavond. De enige die aan tafel zei wat iedereen denkt.

Radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte vindt Hasselt vooral heel zielig. “Laten we eerlijk wezen. Die Robbie Hasselt ziet er toch niet heel gelukkig uit.

Margriet van der Linden noemde het ‘een sneue boel’, Bart Ettekoven viel op dat Hasselt iets te makkelijk tutoyeert en Cornald Maas omschrijft hem als ‘een NSB’er’. “Wat een tv-ellende. Dat podium bieden aan die idioot die zonder kompas de schandpaal zoekt“, zei hij.

Jochem van Gelder vindt Hasselt ‘een laffe gozer’, Joop Braakhekke noemt hem ‘een onderkruipsel’.

Heleen van Royen keek niet eens. “Als je stiekem filmen tijdens een doodgewone date onbehoorlijk vindt, kijk dan net als ik NIET naar RTL Late Night.

Fred van Leer raakte op Twitter niet uitgepraat over de uitzending. “Hij heeft echt een IQ van een Bastogne Koek“, concludeerde hij.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen