Berget Lewis is radiozenders dankbaar

Berget Lewis is de Nederlandse radiozenders dankbaar voor de aandacht die ze krijgt. Dat vertelt de zangeres vandaag in de Volkskrant. Hoewel Lewis niet grijsgedraaid wordt, mag ze regelmatig wat promoten. “Als je een hit wilt hebben, moet je bij de commerciële radio zijn: 538, 100% NL, 3FM. Mensen zijn gemakkelijk te beïnvloeden, als je ze elke dag hetzelfde voorschotelt, is dat wat ze luisteren. Soul is niet dood, maar het moet wel een kans krijgen“, vertelt ze.

100% NL is er speciaal voor Nederlandse artiesten. “Ik ben in Nederland geboren, ik woon hier mijn hele leven, dus daar zou ik bij moeten horen. Mijn muziek wordt daar ook op een bepaalde manier gesupport.

Als ik een nieuwe plaat heb, mag ik bij ze langskomen, net als bij de andere commerciële zenders. Daar ben ik ze dankbaar voor. Het is geen A-list, dat ze het elk uur draaien.”

Maar mijn laatste single Aviator is op al die zenders gedraaid. Het was een hitje.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen