‘NOS voelt sfeer beter aan dan zuur VI Oranje’

De RTL 4-show VI Oranje lijkt niet meer van zijn negatieve imago  af te komen. In het artikel ‘VI Oranje kan Studio Brasil niet bijbenen’ wordt er vandaag weer uitgebreid over geschreven. Dat is te lezen in De Telegraaf. Volgens de krant staat VI Oranje diep in de schaduw van Studio Brasil en tv-recensent Marcel Peereboom Voller weet wel waarom. “Het zuur van VI Oranje maakt zelfs van Willem van Hanegem, die regelmatig te gast is in Studio Brasil, de vrolijkste man op aarde“, zegt hij.

Net als de recensent van het AD, vindt ook Voller de WK-show van RTL 4 onnodig pessimistisch. “Coach, spelers, scheidsrechters, supporters en zelfs de spelregels: niks deugt.”

Bij de NOS is het volgens Voller anders. “Niet inhoudelijk, maar ook qua sfeer is het programma optimistischer en frisser. De rollen zijn in vergelijking met vier jaar geleden omgedraaid: nu lijkt de NOS de sfeer in het land beter aan te voelen dan de mannen van VI Oranje.

Angela de Jong, de recensent van het AD, stelde zaterdag dat er bij VI Oranje ‘zo’n vervelende, negatieve sfeer’ hangt.

Presentator van VI Oranje heeft aangegeven dat hij begrijpt dat kijkers VI Oranje negatief vinden, maar dat er ook veel wordt gelachen aan tafel.

Het hele artikel over VI Oranje is vandaag te lezen in De Telegraaf.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen