Milow twijfelt over terugkeer in Studio Brasil

De Vlaamse zanger Milow twijfelt of hij ingaat op de uitnodiging om dit weekend nog één keer te zingen in Studio Brasil. Dat vertelt hij in Spits. De afgelopen weken was Milow regelmatig te gast in de WK-talkshow. “Voor mij zou zondag al de laatste keer zijn, de dag nadat België eruit lag. Maar ze hebben me op het laatst gevraagd om woensdag nog een keer te komen en dat zou de laatste keer zijn. Al proberen ze me er nu weer van te overtuigen toch weer te komen naar de terugblik dit weekend.” 

Dat wordt volgens Milow lastig. “Ik moet zeggen dat het moeite kost om zo lang met mijn agenda te moeten jongleren. Ik heb ook concerten, het is festivalseizoen, ik speel vandaag bijvoorbeeld in Zwitserland. Dat is erg lastig combineren.

Door zijn optredens in Studio Brasil kon Milow de matches van België nooit in de kroeg kijken. “Dat is wel hetgeen waardoor ik het langst getwijfeld heb of ik mee wilde doen; ik wist dat ik alle matchen van België in de studio zou moeten kijken.”

Dat ging soms wel met pijn in het hart, maar ik heb toch het gevoel dat ik een steentje kon bijdragen aan het bekender maken van de Belgische ploeg in Nederland. Iedereen in de studio was gecharmeerd van de spelers en supporterde België. En omdat ik al snel iedereen kende, was het er best wel gezellig.”

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen