Jan Mulder overdonderd door vrouwelijke aandacht

Jan Mulder had niet verwacht dat zijn optredens op de Vlaamse televisie tijdens het WK Voetbal zo veel aandacht van vrouwen zou opleveren. Dat vertelt de analyticus in Vlaamse media. Mulder was te zien in de Vlaamse versie van Studio Brasil. “Behalve dat ik ontzettend heb genoten, ben ik vooral overdonderd door al die vrouwelijke aandacht die me ten deel is gevallen. Ik ben letterlijk bedolven onder de mailtjes waarin vrouwen zich op een presenteerblaadje bij me aanboden.

Dat is in Nederland wel anders, stelt Mulder. “Bij ons kunnen de mensen alleen maar zuur reageren en elkaar afbranden.

Sommige Vlaamse vrouwen noemden hem een GILF. “Toen ik las dat het de letterlijke afkorting is van Grandfather I’d Like To F*ck, moest ik wel even slikken. Kom op, zeg. Ik ben 69! Ik zie er toch niet meer uit? Die bril, die diepe groeven in mijn wangen. Ik lijk net een doorploegde Groningse akker.

Of hij in is gegaan op avances van vrouwen? “Ik ben niet blind. In de VRT-studio zat op een gegeven moment een geweldig knappe Colombiaanse te supporten voor haar land. Wat een leukerd! Dáár had ik nog eens een huwelijkscrisis voor over gehad.

Maar omdat ik vreemd mag gaan van Johanna, met wie ik al 52 jaar samen ben, is er geen bal meer aan. Dus het antwoord is nee.

 

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen