Dione de Graaff wil programma met Henry Schut

Foto: ANPDione de Graaff zou graag samen met Studio Brasil-host Henry Schut een programma maken. Dat vertelt de presentatrice vandaag in het AD. De Graaff vindt Schut niet alleen een goede presentator, ook persoonlijk kunnen ze het goed met elkaar vinden. “Ik lach tegenwoordig meer. Misschien wel te veel. Henry heeft dat minder. Volgens mij zijn wij mede daarom een sterk duo. We azen op iets om samen te doen. Voor een sportevenement of zo. Dat weten ze bij de NOS wel hoor.

De presentatrice prijst Schuts presentatiestijl. “Hij stelt zich als presentator dienstbaar op en heeft toch de leiding. Zijn ego zit hem niet in de weg. Daar kunnen veel mensen nog wat van leren.”

Dat de kijker verder niet veel vat op hem krijgt, vind ik eigenlijk wel gaaf“, zegt ze. “Waarom moeten we altijd alles van iedereen weten?

De Graaff doet haar uitspraken in het AD. In hetzelfde artikel wordt Schut door Maarten Nooter, hoofd sport bij de NOS, en Hugo Borst, een controlfreak genoemd. “Ik wil hem in de toekomst eens zonder strak draaiboek de uitzending zien ingaan“, aldus Nooter.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen