Jeroen van Inkel van Q-music naar Radio Veronica

Foto: Q-MusicJeroen van Inkel maakt de overstap van Q-music naar Radio Veronica. Hij is er vanaf 1 september dagelijks tussen 16.00 en 19.00 uur te horen met Van Inkel in de Middag. Dat heeft de radiozender laten weten. Van Inkel heeft er zin in. “Het vreemde van mijn karakter is dat ik altijd denk dat het beste nog moet komen. Ik heb een ongelofelijk sterk gevoel dat dit de komende jaren bij Radio Veronica gaat gebeuren. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij Radio Veronica.

Philip Alberdingk Thijm, CEO van moederbedrijf Sky Radio Group, heeft er vertrouwen in. “Wij zijn ontzettend blij met de komst van Jeroen. Met zijn enorme radio ervaring en Veronica-DNA weten wij dat Jeroen een energieke middagshow neerzet die bij ons merk past.

Jeroen van Inkel gaat de middagshow samen met Martijn Zuurveen maken. “Het radioprogramma wordt rebels met vlagen, inhoudelijk boeiend en de luisteraars gaan veel lachen.”

Van Inkel was sinds 2005 in dienst van Q-music.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen