Hugo Borst: ‘Chili is levensgevaarlijk’

Hugo Borst denkt dat Nederland het vanavond niet makkelijk krijgt tegen Chili. Dat vertelt de deskundige van de NOS in weekblad Televizier. Tv-kijkend Nederland zit vanavond om zes uur weer massaal voor de buis voor Nederland – Chili. “Vergis je niet, die zijn levensgevaarlijk. De kenners die ik heb gesproken, zeggen dat het een heel aanvallend ingesteld team is. Agressief ook. Ze hebben goed gepresteerd in de kwalificatie en zijn energiek. Ik verwacht er wat van“, zegt hij.

Volgens Borst is Chili nog niet echt bekend bij tv-kijkend Nederland. “Nu kennen we nog geen Chileense spelers, maar tijdens dit WK leren we nieuwe spelers kennen.”

Tom Egbers is ook onder de indruk van de Chilenen. “Ze staan vrij hoog geplaatst, ook boven Nederland, en hebben heel goede voetballers. Maar die heeft Nederland ook.”

Chili is nogal hooggelegen en die ijle lucht is in hun voordeel“, merkt Henry Schut op. “Ik vraag me af hoe ze het elders doen. We moeten ons ook niet banger laten maken dan nodig, volgens mij maken ze geen kans op de titel.

Om 17.00 uur begint een voorbeschouwing op Nederland 1. De aftrap is om 18.00 uur.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen