Chantal Janzen gespannen voor Beatrix-show

Foto: RTL

Chantal Janzen is behoorlijk gespannen voor het tv-feest voor prinses Beatrix, dat zij zaterdag live presenteert op Nederland 1. Dat vertelt de presentatrice vandaag in het AD. Janzen, die voor de show speciaal is uitgeleend door RTL 4, heeft al de kriebels. “Zeker. Dit is dan wel niet de allereerste grote liveshow die ik doe, ik merk toch wel dat het me meer doet dan gebruikelijk vanwege het publiek in de zaal: Beatrix natuurlijk, maar ook de koning en de koningin“, zo vertelt ze.

Ook de rest van de familie is aanwezig. “Dat zij daar zitten, geeft toch wel extra druk. In de voorbereiding maakte ik het niet te laat en gooi er af en toe een extra vitamientje in. Het moet goed gaan.

Waarom voor haar is gekozen, weet Janzen niet. “Maar ik veronderstel wel dat ze geen enorme hekel aan me zullen hebben, anders kom je niet in aanmerking denk ik. Ik heb haar nog nooit persoonlijk ontmoet.

Toch mag Janzen de oud-vorstin graag. “Als mens, bedoel ik dan, niet zozeer als koningin. Zei ik koningin? Ja, dat is ze natuurlijk nog altijd voor veel mensen.

Beatrix met Hart en Ziel is zaterdag om 20.30 uur te zien op Nederland 1.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen