Nieuwsuur in januari live vanuit Nederlandsche Bank

Foto: NTRHet dagelijkse tv-programma Nieuwsuur heeft een extra uitzending van drie kwartier ingepland, voor een interview met president Klaas Knot van De Nederlandsche Bank. De uitzending is op 5 januari 2012. Dat heeft de redactie vrijdag laten weten. De extra uitzending komt vanuit de Nederlandsche Bank in Amsterdam en zal worden gehost door Twan Huys. Gedurende de uitzending staat één vraag centraal: is er een toekomst voor de Europese munt en zo ja, hoe ziet die eruit?

Naast gesprekken met Knot, wordt de stand van de euro verder toegelicht door gesprekken met gasten uit de internationale financiële sector en met reportages. Zo presenteert een reclamebureau een voorstel voor een imagocampagne voor de euro.

Nieuwsuur Extra sluit aan op de reguliere uitzending van Nieuwsuur die in verband met de kerstvakantie is teruggebracht tot 40 minuten. De uitzending begint tegen die tijd dus om 22.40 uur.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen