Mustafa Marghadi van Klokhuis naar Journaal op 3

Foto: Fleur KoningMustafa Marghadi stapt over van Het Klokhuis naar het NOS Journaal op 3. Hij wordt vanaf mei één van de drie vaste gezichten van het nieuwsbulletin op Nederland 3. Dat heeft de NOS donderdag laten weten. Marghadi komt in de plaats van Eva Jinek en Herman van der Zandt die in het recente verleden ook het NOS Journaal op 3 presenteer- den. “Zij zijn beiden inmiddels als presentator ‘overgestapt’ naar het NOS Journaal“, legt een woordvoerder van de omroep uit.

Marghadi kijkt ernaar uit om het team met daarin Annechien Steenhuizen en René van Brakel te versterken. “Ik ben enorm blij dat ik aan de slag mag gaan bij het NOS Journaal op 3. Het combineert mijn liefde voor de journalistiek met mijn plezier om te presenteren, bij een programma dat erg bij me past. Het is fris, modern, dynamisch en eigenzinnig. Ik verwacht dat de presentatie-ervaring die ik heb opgedaan bij NOS Headlines en Het Klokhuis mij in deze nieuwe baan goed van pas zal komen“, zegt hij.

Hoofdredacteur Hans Laroes van NOS Nieuws is eveneens blij met de komst van de nieuwe presentator. “Mustafa heeft bij de NOS al bewezen een gedreven journalist te zijn. Daarnaast beschikt hij over een uitstraling die hem erg geschikt maakt als presentator. Ik vind zijn komst dan ook echt een versterking voor het team van het NOS Journaal op 3.

Het NOS Journaal op 3 is op werkdagen te zien rond de klok van 21.50 uur.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen