Jack van Gelder heeft begrip voor Hugo Borst

Jack van Gelder heeft er begrip voor dat voetbalanalist Hugo Borst na jaren vertrekt bij zijn talkshow Studio Voetbal. Borst stopt met al zijn tv-werk, omdat hij oververmoeid is en zich inspiratieloos voelt. “Ik vind het heel goed dat Hugo voor zichzelf heeft uitgemaakt dat hij terug wil naar zijn roots: het schrijven“, vertelt Van Gelder in Shownieuws. “Hij vindt dat hij zichzelf niet meer is op tv. Ik vind het van erg veel moed getuigen en van inlevingsgevoel om te zeggen: ‘Ik stop met televisie.’

Van Gelder is niet verbaasd dat Borst oververmoeid is. “Hij had veel dingen te doen. Er is veel op hem af gekomen en het is op een gegeven moment te veel geworden.

Bij Youri Mulder, ook vaste gast in Studio Voetbal, kwam het nieuws dat Borst met al zijn tv-werk stopt, wél als een verrassing. “Ik was wel een beetje verbaasd eigenlijk. Behoorlijk dramatisch vind ik het eigenlijk wel. Ik schrok er wel een beetje van. Hij was al wel iets minder bij Studio Voetbal aanwezig. Wat ik wel een beetje aan Hugo gemerkt heb de laatste tijd, is dat hij heel erg druk was.”

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen