Marjon de Hond wil blijven presenteren

Marjon de Hond wil blijven presenteren. Ze denkt aan een luchtig tv-programma. “Mijn interesses zijn echt natuur, koken, tuinieren en lifestyle. Gewoon een luchtig programma. Of een kinderprogramma“, vertelde ze vrijdag in SBS Shownieuws. De NOS maakte vrijdag bekend dat De Hond na tien jaar stopt als weervrouw bij de NOS. Vanwege twee miskramen vorig jaar, is ze al sinds september niet meer op televisie. “Ik had toen vooral even de behoefte aan rust, tot mezelf komen en het verwerken.

De twee miskramen maakten een emotioneel wrak van De Hond. “Het is toch niet iets waar je zo één, twee, drie voorbij fietst. Althans, ik niet. Daar komt bij dat ik ook heel erg hooggevoelig ben. Na die twee miskramen is dat er niet beter op geworden. Zo’n nieuwsorganisatie is natuurlijk altijd hectisch. Ik heb er zelf altijd met plezier gewerkt, hoor, bij de NOS. Maar ik dacht: ik heb er nu ruim tien jaar gezeten, het is tijd voor wat anders.

De presentatrice is blij met alle steun van kijkers. “Eigenlijk ontving ik dagelijks wel mailtjes van kijkers die vroeger wat er aan de hand is en waar ik blijf. Dat vind ik dan toch wel leuk om te horen. Dat je zo gewaardeerd wordt.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen