NOS doet live verslag van Giro d’Italia in Amsterdam

Foto: Sander StoepkerIn Amsterdam gaat zaterdagmiddag de 93e editie van de Giro d’Italia van start en de NOS is daar bij. Presentator Mart Smeets doet zaterdag, zondag en maandag samen met commentatoren Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot live verslag van de eerste drie ‘Nederlandse’ etappes op Nederland 1. Daarna gaan de renners naar Italië en wordt tot en met de laatste rit op 30 mei alleen in het weekend live verslag gedaan. Doorde- weeks brengt de NOS samenvattingen in het Sportjournaal.

Op de openingsdag schuiven verschillende gasten aan bij Mart Smeets, die voor Studio Sport op locatie is in Amsterdam. Mart Smeets verzorgt alleen tijdens het openingsweekend de presentatie van de tv-uitzending. De overige drie weekenden zal Mart Smeets samen met Maarten Ducrot commentaar leveren bij de etappes.

Het liveverslag van de proloog is op zaterdag tussen 15.00 en 17.50 uur te zien op Nederland 1. De etappe van zondag (Amsterdam – Utrecht) begint om 13.10 uur en de etappe van maandag (Amsterdam – Middelburg) om 14.00 uur.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen