NOS blij met touchscreen in Nederland Kiest

De NOS is tevreden over de uitzending Nederland Kiest, waarin woensdag de uitslagen van de gemeenteraadsverkie- zingen werden gepresenteerd. Daarbij werd gebruikgemaakt van een modern touchscreen. “Het nieuwe touchscreen uitslagenscherm dat gisteren door de NOS voor het eerst werd gebruikt om de uitslagen te presenteren maakte indruk“, aldus de NOS. “Onder andere via Twitter kwamen veel reacties binnen op de dynamische manier waarop de uitslagen werden verzorgd.

Er keken woensdag 1,3 miljoen mensen naar Nederland Kiest. “De uitzending Nederland Kiest had wat betreft het aantal kijkers vooral concurrentie van de oefenwedstrijd Nederland – Verenigde Staten op SBS 6 welke bijna 1,9 miljoen kijkers trok.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen