SLAM!FM ziet 2010 met vertrouwen tegemoet

Geplaatst op di 22 dec 2009 om 13:02

SLAM!FM ziet het nieuwe radiojaar 2010 met vertrouwen tegemoet. De zender boekte in de periode oktober-november een marktaandeel van 2,1 procent, 0,3 procent hoger dan in september-oktober. “SLAM!FM weet als geen ander jong Nederland te bereiken en te boeien. Dit doen we met een uniek dj team en een ijzersterke programmering. Op dezelfde koers varen we verder en streven we naar nog meer luisteraars!“, zegt SLAM- directeur Jacqueline Bierhorst dinsdag in een reactie.

Met een groei van ruim 47.000 luisteraars per week ten opzichte van de vorige meting komt SLAM!FM op een ‘all time high’ weekbereik van 1.248.000 luisteraars. “Winst op het marktaandeel in de doelgroepen 13-19, 16-24 en 20-34 jarigen én een stijging in de doorluistertijd op alle doelgroepen ten aanzien van de meting september-oktober 2009, bewijst dat SLAM!FM razend populair is onder jong Nederland.

Bierhorst kijkt uit naar de toekomst. “Voor ons ligt een nieuw jaar, een uitdagend radiojaar, de continuering van onze succesvolle evenementen, voortzetting van onze partnerships en een verdere uitbouw van SLAM!TV, online en mobiele activiteiten.
5 Reacties op “SLAM!FM ziet 2010 met vertrouwen tegemoet”


 1. Timor

  Vind de TVzender wel erg goed. Alleen jammer dat ik perse het MusicZone pakket moet aanschaffen wil ik de zender behouden.
  Dat is belachelijk want er is bijna geen andere muziek. TMF zend alleen muziek uit op momenten dat je het niet wilt, MTV is zowat nooit muziek. TMF NL is knudde, evenals VH1, XITE en MTV Brand New.

  Hopelijk komt Radio 538 TV niet in dat pakket terrecht.

 2. Peter

  Kansloze meer van het zelfde hitradiootje. Weg er mee.

 3. Hans

  Slam!TV is niet bijster bijzonder, maar ze zenden in ieder geval normale muziek uit. MTV en TMF zend muziek uit waarvoor is betaald, zoals die Rap en R&B rommel uit de Verenigde Staten.

 4. Jules Winnfield

  Reactie op Hans:

  Liever Rap en R&B dan die gitaarherrie of die Nederlandstalige rotzooi.

 5. alek vidakovic

  ik vertrouwen veel in 2010 slam fm tegemoet nieuwejaar 2010 zender boekte
  alle nederlandse slam 40 hits openbaar straat conerst gaan makken
  veel
  suuces

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.