NOS brengt veelbesproken debat over Koningshuis op tv

Foto RVDDe NOS doet donderdag live verslag van het Tweede Kamerdebat over het Koningshuis. Volgens de NOS is het op voorhand al een veelbesproken debat. “Premier Balkenende kan onder meer vragen verwachten over het vakantiehuis in aanbouw in Mozambique van Willem- Alexander en prinses Máxima“, vertelt een zegsman. “De Tweede Kamer is in toenemende mate kritisch over de gang van zaken rondom het vastgoedproject in Mozambique, waar de vakantievilla onderdeel van uitmaakt.”

Andere onderwerpen die ter tafel komen zijn de hoogte van de vergoeding voor leden van het Koninklijk Huis en de fiscale constructies van leden van de koninklijke familie die via Paleis Noordeinde lopen.

De live-uitzending begint donderdag om 14.00 uur op Nederland 1 en is eveneens te zien via NOS.nl en Politiek 24. De presentatie is in handen van Ferry Mingelen.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen