Edwin Diergaarde voor het laatst op TROS 3FM

Edwin Diergaarde is zondag 1 februari voor het laatst te horen met Dier op Drie op TROS 3FM. Hij neemt na tien jaar afscheid van het muziekstation. Niet alleen maakte hij shows als Cyber Top 50 en Ministry of Beats, ook was hij de vaste stem van 3FM. “Als programma- maker en station voice van 3FM heb ik tien fantastische jaren gehad, waarbij ik de kans heb gekregen me op diverse gebieden te ontwikkelen. Mijn laatste programma op 3FM zal ongetwijfeld an- ders lopen dan normaal.

Edwin blijft in dienst van de TROS als presentator van zijn Radio 2-programma NL op zaterdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur. Daarnaast blijft hij te horen als voice over voor diverse TROS-televisieprogramma’s en voor Sterren.nl, het digitale themakanaal van de TROS. Edwin Diergaarde denkt dat zijn laatste show op 3FM anders zal zijn. “Maar vooral met veel muziek, hier en daar een persoonlijke favoriet en tegen het einde misschien wel een emo-momentje. Ik ben verder blij dat ik ook tot de Grootste Familie van Nederland blijf behoren.

TROS-collega Annemieke Schollaardt neemt de vrijgekomen uren van Edwin Diergaarde over op 3FM met haar nieuwe programma Annemieke Hier. Iedere zaterdag en zondag tussen 10.00 en 12.00 uur op 3FM.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen