Radio 538 wint Esprix voor 53J8

Radio 538 heeft woensdagavond tijdens de uitreiking van de Esprix in de Escape in Amsterdam, de zilveren Esprix gewonnen voor de case 53J8. Dat meldt Radio 538 vandaag. Doel van de 53J8 was om Mr. X te zoeken die met 50.000 euro op zak ergens in Nederland liep. Jan-Willem Brüggenwirth, algemeen directeur Radio 538: “We hebben de afgelopen jaren al zoveel geweldige acties gedaan en dan nu de beloning voor in ieder geval de beste tot nu toe! Da’s heel mooi!

S-W-H en Radio 538 hebben samen invulling gegeven aan de multimediale jacht, de 53J8. Gezamenlijk werd de conceptuele basis ontwikkeld van dit radioformat en de campagne. Op tv en radio, maar ook via de nieuwe KPN doorverbindservice 1888 Nummerinformatie, online, in buitenreclame en print werden dagelijks verborgen aanwijzigingen gegeven over de verblijfplaats van Mr.X.

De Esprix, is de vakprijs voor Direct Marketing en Sales Promotion en behoort tot de belangrijkste prijzen op het gebied van marketingcommunicatie. Deze prijs dient als kwalitatieve stimulans voor deze twee vakgebieden. De Esprix wordt georganiseerd door de Stichting Esprix, geleid door een onafhankelijk vakbestuur. De inzendingen worden per categorie door een jury beoordeeld.

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen