‘Het Geluid’ van Q-music meer dan 40.000 euro waard

‘Het Geluid’ van Q-Music heeft vandaag een recordbedrag bereikt van 40.000 euro. Nog steeds heeft niemand het geluid herkend. Dat meldt het radiostation vandaag. Al ruim vier weken is er ieder uur een mysterieus geluid te horen op Q-music. Luisteraars mogen raden wat dit geluid is. Bij ieder fout antwoord stijgt het prijzengeld met 100 euro. En degene met het goede antwoord wint de totale prijzenpot. Inmiddels staat het bedrag dat te winnen valt al op 40.200 euro.

Luisteraars sms-en hun naam naar 9596 en maken zo kans om in de uitzending teruggebeld te worden. Het eerste geluid van deze serie is geraden door Martijn Schreur die door het herkennen van het geluid van het inschuiven van een antenne 7600 euro won. Op www.q-music.nl staat een filmpje waarin te zien is hoe het eerste geluid is opgenomen en daar staan ook alle foute antwoorden.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen