Podcast van Radio 538 verkozen tot beste van de wereld

De Dance Department podcast (Radio 538) is tijdens de International Dance Music Awards in Amerika verkozen tot beste internationale podcast. Daarmee heeft zij andere kanshebbers als boramusic.com en DJ.fm verslagen. Dat meldt Radio 538. De Engelstalige 538 podcast-show is inmiddels ruim 4 miljoen keer gedownload. “Het is top om te zien dat al die tijd die het team er week in week uit insteekt resulteert in zo’n mooie beloning!“, zegt directeur Jan Willem Brüggenwirth.

In totaal maakte Radio 538 kans op drie International Dance Music Awards. In de categorie beste radiostation internationaal, beste compilatie cd (Dance Department) en beste podcast (eveneens voor 538 Dance Department). De Awards zijn in Miami uitgereikt tijdens de 23e editie van de Winter Music Conference.

De nominaties en uiteindelijke winnaars van de prestigieuze danceprijzen zijn bepaald door het publiek dat via Wintermusicconference.com heeft gestemd. “Radio 538 is al jaren een van de bestbeluisterde radiostations van Nederland met bekende dance-programma’s van dj’s als Dennis Ruyer, Dennis Verheugd en Tiësto.”

Dennis Ruyer, DJ van het wekelijkse programma Dance Department op Radio 538, is erg blij met de prijs. “Met zoveel die-hard fans over de hele wereld is het met deze te gekke award nu echt duidelijk ‘Dance Department goes Worldwide!

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen