Erik de Zwart nieuwe stem van Radio Veronica

Erik de Zwart wordt de nieuwe stem van Radio Veronica. Vanaf maandag 28 april is De Zwart te horen in alle vormgeving van dit radiostation. Daarmee is hij de opvolger van Kas van Iersel, die naar Sky Radio vertrekt. Dat meldt Veronica vandaag. Uunco Cerfontaine, Program Director Radio Veronica. “Erik de Zwart is een legendarische Veronica-stem. Daarom ben ik blij dat hij nu de nieuwe station voice wordt bij Radio Veronica. Dan is hij het visitekaartje van de zender en beter kan het niet!

Met ingang van 28 april is Erik de Zwart de stem van Radio Veronica met de beste 80’s & 90’s hits en is hij te horen in alle vormgeving. In de jaren ’80 presenteerde De Zwart bij Veronica radio- en tv-programma’s waaronder de Nederlandse Top 40, Countdown en Bart & de Zwart. Erik de Zwart: “Het is een prettig gevoel om na een mooie wereldreis van 16 jaar weer thuis te komen bij Radio Veronica.

Kas van Iersel vertrekt eind april van Radio Veronica naar Sky Radio. Beide stations staan onder leiding van Program Director Uunco Cerfontaine.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen