Boulevardstem Kas van Iersel nieuwe station voice Sky Radio

Geplaatst op do 27 mrt 2008 om 14:39

Foto: Daniel J. AshesKas van Iersel wordt de nieuwe station voice van Sky Radio 101 FM. De komst van Kas van Iersel naar Sky Radio is onderdeel van de vernieuwde sound die vanaf eind april 2008 te horen is op dit radiostation. Dat meldt Sky Radio vandaag. Kas van Iersel is vooral bekend als de stem van RTL Boulevard. Uunco Cerfointaine van Sky is zeer enthousiast. “We zijn bezig met de productie van een modern feel good–pop jinglepakket. Met Kas als nieuwe station voice gaat dat echt perfect matchen.”

Vanaf eind april is Van Iersel de nieuwe stem van Sky Radio 101 FM. Hij zal dagelijks, naast station voice Tanja Jess, te horen zijn op het radiostation. “De stem van Kas past goed bij de nieuwe muziekmix die sinds begin dit jaar op Sky Radio is te horen.”

Gelijk met de start van Kas van Iersel zullen ook nieuwe jingles te horen zijn. “We zijn al enige tijd druk bezig om de sound van Sky Radio te fine tunen“, zegt ‘program director’ Uunco Cerfontaine. “Dat geldt voor de muziek op de zender, waarbij je ziet dat er gelukkig weer steeds meer ‘echte mooi geproduceerde popmuziek’ populair is. Hierbij willen we ook de sound van onze jingles en vormgeving laten aansluiten.

Kas van Iersel heeft een bekende stem. Zo is hij iedere werkdag te horen als voice over bij het tv-programma RTL Boulevard en tot eind april is hij de station voice bij Radio Veronica. Zelf is Kas van Iersel erg blij met zijn nieuwe job voor de radio. “Het is een eer om station voice te zijn van de zender met wekelijks de meeste luisteraars van Nederland. Iedere week mag ik gastheer zijn voor ruim 3,5 miljoen luisteraars. Ik kijk dan ook zeer uit om bij Sky Radio 101 FM aan de slag te gaan.

Ab Trik, CEO Sky Radio: “Wij zijn erg blij met de komst van Kas van Iersel naar Sky Radio 101 FM. Kas is zeer bekwaam en heeft één van de meest veelzijdige stemmen van ons land. Daarom past hij erg goed bij Sky Radio dat met miljoenen luisteraars een breed luisteraarsprofiel heeft, van jonge moeders tot de ervaren zakenman.
10 Reacties op “Boulevardstem Kas van Iersel nieuwe station voice Sky Radio”


 1. Jantje

  Fijne stem om naar te luisteren, vind ik zelf.

 2. Tjeerd

  Misschien kunnen ze beter eens wat nieuwe cd’s kopen, want je hoort steeds dezelfde platen op hetzelfde moment. Dat is belangrijker dan een stemmetje.
  Om een rottig schilderij is een gouden lijst ook niet van belang

 3. Jan

  Kas vind ik goed maar jammer voor die man die er nu zit die doet het ook goed.

  Vraag je hoe heet de man die er nu zit??

 4. Jantje

  Dat is een goed punt.
  Ze zeggen bij Sky altijd: Tussen 9 en 5 nóóit 2 keer dezelfde plaat
  WOW! DAT IS ECHT BRILJANT! DAT IS ECHT MOEILIJK ZEG!

 5. Dirk

  Die man die er nu zit heet Bart van Gogh werkzaam bij Top Format die de jingles maken voor Sky. Jammer dat hij het niet meer gaat doen.

 6. elwin

  Dat van die tussen 9 en 5 nooit twee keer dezelfde plaat zijn ze al een paar weken mee gestopt. Ze willen graag 2x per dag muziek van Katie Melua, Jeroen Boom en Leaf draaien… Sky is gewoon een baggerzender…

  Overigens, Kas van Iersel is wel een goeie voor een voice over. Vind ‘m bij Boulevard ook altijd wel goed!

 7. BREAKING NEWS!!!

  WILDERS FILMS ONLINE: http://www.liveleak.com/view?i=ee4_1206625795

 8. Johan B.

  ** De commerciële tv-zender Het Gesprek komt vanaf 7 april met een nieuwe, horizontale, programmering. Tevens brengt Het Gesprek vanaf deze datum de Amerikaanse talkshow van David Letterman. De uitzendingen wordt ondertiteld enkele dagen na de uitzendingen in de Verenigde Staten uitgezonden, elke werkdag tussen 22.30 en 23.30 uur.

 9. Henk

  Kutfilm

 10. Anoniem

  Ach, ik luister bijna elke dag naar Sky , op een gegeven
  moment heb je toch niet meer door dat je gewoon
  konstant naar de zelfde “meuk” zit te luisteren.

  Ik vind zelf BNR echt de beste radiostation van NL!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.