Boulevardstem Kas van Iersel nieuwe station voice Sky Radio

Foto: Daniel J. AshesKas van Iersel wordt de nieuwe station voice van Sky Radio 101 FM. De komst van Kas van Iersel naar Sky Radio is onderdeel van de vernieuwde sound die vanaf eind april 2008 te horen is op dit radiostation. Dat meldt Sky Radio vandaag. Kas van Iersel is vooral bekend als de stem van RTL Boulevard. Uunco Cerfointaine van Sky is zeer enthousiast. “We zijn bezig met de productie van een modern feel good–pop jinglepakket. Met Kas als nieuwe station voice gaat dat echt perfect matchen.”

Vanaf eind april is Van Iersel de nieuwe stem van Sky Radio 101 FM. Hij zal dagelijks, naast station voice Tanja Jess, te horen zijn op het radiostation. “De stem van Kas past goed bij de nieuwe muziekmix die sinds begin dit jaar op Sky Radio is te horen.”

Gelijk met de start van Kas van Iersel zullen ook nieuwe jingles te horen zijn. “We zijn al enige tijd druk bezig om de sound van Sky Radio te fine tunen“, zegt ‘program director’ Uunco Cerfontaine. “Dat geldt voor de muziek op de zender, waarbij je ziet dat er gelukkig weer steeds meer ‘echte mooi geproduceerde popmuziek’ populair is. Hierbij willen we ook de sound van onze jingles en vormgeving laten aansluiten.

Kas van Iersel heeft een bekende stem. Zo is hij iedere werkdag te horen als voice over bij het tv-programma RTL Boulevard en tot eind april is hij de station voice bij Radio Veronica. Zelf is Kas van Iersel erg blij met zijn nieuwe job voor de radio. “Het is een eer om station voice te zijn van de zender met wekelijks de meeste luisteraars van Nederland. Iedere week mag ik gastheer zijn voor ruim 3,5 miljoen luisteraars. Ik kijk dan ook zeer uit om bij Sky Radio 101 FM aan de slag te gaan.

Ab Trik, CEO Sky Radio: “Wij zijn erg blij met de komst van Kas van Iersel naar Sky Radio 101 FM. Kas is zeer bekwaam en heeft één van de meest veelzijdige stemmen van ons land. Daarom past hij erg goed bij Sky Radio dat met miljoenen luisteraars een breed luisteraarsprofiel heeft, van jonge moeders tot de ervaren zakenman.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen