Radio 538 sluit nieuw contract met drie dj’s

De Radio 538 DJ’s Barry Paf, Jens Timmermans en Lindo Duvall zijn ook de komende jaren te beluisteren op deze zender. De drie 538 ‘iconen’ hebben hun contract voor meerdere jaren verlengd. Dat meldt de radiozender vandaag. “De laatste luistercijfers bewijzen het weer: de programmering van Radio 538 staat als een huis!“, zegt directeur Niels Hoogland. “Daar zijn we extra trots op omdat Lindo, Jens en Barry alle drie hun hele nationale radiocarrière met Radio 538 verbonden zijn.

We doen het dus op eigen kracht!“, concludeert de programmadirecteur.

Lindo Duvall krijgt een vaste plek in de middag tussen 16 en 19 uur, Jens Timmermans presenteert in het vervolg iedere werkdag Greatest Hits van 10 tot 12 uur en Barry Paf vult het eerste deel van de avond van 19 tot 21 uur op Radio 538.

Van maandag tot en met donderdag presenteert Lindo Duvall (34) zijn programma van 16 tot 19 uur. Samen met side-kicks Kimberly van de Berkt en Jelte van der Goot zorgt hij iedere middag voor nieuws, verrassende gesprekken en onverwachte gebeurtenissen. Lindo Duvall begon zijn carrière bij Radio 538 op 1 januari 1998.

Barry Paf (27) is al meer dan 11 jaar DJ bij Radio 538. Barry is van maandag tot en met donderdag van 19 tot 21 uur te horen met in zijn programma het bekende radio-item Maak’t of Kraak’t. Ook op zondag presenteert Barry het programma: Barry’s Sundate van 15 tot 18 uur staat in het teken van liefde, lust en live-dating.

Jens Timmermans (32) is iedere werkdag van 10 tot 12 uur te horen met Greatest Hits: alle platen die de geschiedenis van de popmuziek hebben geschreven. Hiervoor presenteerde Jens jarenlang zijn programma’s in het weekend.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen