Chipz breidt act uit voor Junior Songfestival

Het speciale shownummer van de populaire groep Ch!pz voor het Junior Eurovisie Songfestival 2007 wordt uitgebreid. Dat meldt de AVRO vandaag. Ch!pz zingt tijdens de internationale finale, die live door de AVRO vanuit Sportpaleis Ahoy wordt uitgezonden, de titelsong Make A Big Splash!. “Na de eerste repetities bleek de speciale show zo spectaculair dat is besloten om het showblok vol met water uit te breiden“, laat een zegsvrouw van de omroep vandaag weten.

In het decor van 625m2 staat een imposant regengordijn waaronder dansers en trommelaars een show geven. De duizenden liters water zorgen voor een spectaculair effect. “Het wordt letterlijk een spetterende show waarbij CH!PZ wordt bijgestaan door een grote groep dansers“, aldus de woordvoerster.

Choreograaf Gerald van Windt repeteert op dit moment volop. Al eerder reisde hij met Edsilia Rombley af naar Helsinki voor het volwassen Eurovisie Songfestival. “Als climax staat CH!PZ met meer dan 40 dansers op het podium. De EBU en de AVRO zijn bijzonder enthousiast over de act. Daarom is besloten om voor de titelsong ‘Make A Big Splash!’ meer ruimte in de uitzending te creëren.

Zangeres Rach-l ziet erg uit naar het optreden voor een uitverkocht Ahoy. “We zijn erg vereerd dat we speciaal voor het Junior Eurovisie Songfestival het themalied mogen maken. We leven mee met alle deelnemers en willen met ‘Make A Big Splash!’ alle kinderen een hart onder de riem steken.” Naar schatting zullen 30 miljoen kijkers CH!PZ zien spetteren tijdens de internationale finale. Vanaf dinsdag 4 december is CH!PZ al volop in Sportpaleis Rotterdam aan het repeteren.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen