Gordon terug op Radio 538: ‘Ik heb het echt gemist’

Gordon keert vanmiddag terug op Radio 538 met zijn nieuwe radioshow Gordon on Air. Met zijn vertrouwde side-kicks Kimberly van de Berkt en Danny Gordijn, presenteert Gordon iedere zaterdag tussen 15.00 en 18.00 uur zijn radioshow in geheel eigen stijl. “Ik heb het radio maken echt gemist“, zegt Gordon over zijn terugkeer op radio. “Een dagelijkse show zit er door andere werkzaam- heden niet meer in. Daarom beschouw ik deze show op Radio 538 als mijn eigen speeltuin.

Gordon beschouwt de radioshow ook als uitlaatklep. “Een uitlaatklep voor het hysterische bestaan dat ik leef. Ik ben nu multimediaal aanwezig“, zegt hij.

Gordon heeft vrijdagmiddag in de Dutch Dakota hangar op Schiphol het startsein gegeven voor zijn nieuwe show op Radio 538. Gordon vloog met zijn eigen crew in een Catalina, een historisch watervliegtuig en maakte onderweg een spectaculaire tussenstop op het IJsselmeer bij Pampus. Het was de bedoeling om vervolgens vanaf het IJsselmeer weer terug te vliegen naar Schiphol maar door mist boven de luchthaven kon het toestel daar niet landen. De oude machine heeft geen radarbeelden en kan alleen op het zicht van de piloten landen. Het vliegtuig maakte daarom een tweede, ongeplande landing op het meer, waarna de passagiers per boot werden teruggebracht naar de haven van Muiden.

In Gordon on Air zijn de typetjes van Gordon Danny de Haas en mevrouw de Waal weer als vanouds te horen. Daarnaast geeft de radiodiva zijn beste shoppingtips en bespreekt hij de nieuwste hotspots en het allerlaatste showbizznieuws. Ook is er de ‘Mayday, Mayday servicebalie’ voor vragen en advies aan Gordon.

Gordon was in de zomer van 2001 voor het eerst bij Radio 538 te horen als vervanger van Edwin Evers. Naar aanleiding van dit succes startte hij in 2002 een eigen weekendprogramma. In januari 2003 stapte hij over naar Noordzee FM waar hij tot en met juni 2005 de ochtendshow ‘Goedemorgen Gordon’ presenteerde. Vorig jaar zomer kroop hij wederom tijdelijk achter de microfoon tijdens de vakantie van Edwin Evers.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen