Radio 538 en Ruud de Wild beëindigen samenwerking

Radio 538 en Ruud de Wild hebben over- eenstemming bereikt om het contract van de diskjockey te beëindigen na een samenwerking van bijna vier jaar. Daarmee zal De Wild zijn radioshow niet langer verzorgen op Radio 538. Dat meldt een woordvoerder van het station vandaag. Ruud de Wild heeft het naar zijn zin gehad bij de zender. “Het merk 538 is prachtig. Het was absoluut een mooie tijd“, zegt de radio-dj. Maar, zo zegt hij: “Ik wil me nu echter vrijmaken voor iets helemaal anders.

De middaguitzending wordt tijdelijk overgenomen door Radio 538 DJ Lindo Duvall met het vertrouwde team Kimberly van de Berkt en Jelte van der Goot. De Wild was sinds 14 juni 2004 te horen op de zender. De directie betreurt het dat Ruud de Wild niet langer op Radio 538 te horen zal zijn. “Het is altijd erg jammer als een van je jocks iets anders wil gaan doen, maar zo gaan dingen. We hebben in ieder geval een geweldige periode met elkaar gehad en daar komt nu een einde aan.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen