Radio 538 en Ruud de Wild beëindigen samenwerking

Geplaatst op ma 29 okt 2007 om 17:16Radio 538 en Ruud de Wild hebben over- eenstemming bereikt om het contract van de diskjockey te beëindigen na een samenwerking van bijna vier jaar. Daarmee zal De Wild zijn radioshow niet langer verzorgen op Radio 538. Dat meldt een woordvoerder van het station vandaag. Ruud de Wild heeft het naar zijn zin gehad bij de zender. “Het merk 538 is prachtig. Het was absoluut een mooie tijd“, zegt de radio-dj. Maar, zo zegt hij: “Ik wil me nu echter vrijmaken voor iets helemaal anders.

De middaguitzending wordt tijdelijk overgenomen door Radio 538 DJ Lindo Duvall met het vertrouwde team Kimberly van de Berkt en Jelte van der Goot. De Wild was sinds 14 juni 2004 te horen op de zender. De directie betreurt het dat Ruud de Wild niet langer op Radio 538 te horen zal zijn. “Het is altijd erg jammer als een van je jocks iets anders wil gaan doen, maar zo gaan dingen. We hebben in ieder geval een geweldige periode met elkaar gehad en daar komt nu een einde aan.”


25 Reacties op “Radio 538 en Ruud de Wild beëindigen samenwerking”


 1. Andre

  Erg jammer vond Ruud altijd goed.

 2. Leona

  jammer. vond ruud altijdl wel leuk op de radio. ook bij ranking with the stars trouwens….

 3. Patrick

  Het laatste beetje respect voor Ruud is bij mij verdwenen..

 4. Tjeerd

  @Patrick

  Stel je niet zo aan. Alsof mensen niet van baan of bezigheid mogen wisselen als ze bekend zijn. Grow up!

 5. Patrick

  @ Tjeerd: Dat is niet de reden waardoor ik het respect kwijt raak , dus lees wat er staat en wat er niet staat moet je niet naar me toe gooien. Het gaat om de manier waarop, en hij was ook zo ziek he? En *** *** **** op met je laatste woorden als ‘Grow up!’ , ik hou namelijk niet zo van hypokrieten.

 6. Anoniem

  Ieder heeft recht op een eigen mening, ook Patrick dus en als die afwijkt van jouw mening wil dat niet automatisch zeggen dat jouw mening de enige juiste is en anderen de opmerking ‘grow up’ zouden verdienen…

  En wat het onderwerp betreft, tuurlijk mogen ook bekende mensen van baan of bezigheid wisselen, het gaat alleen soms om de manier waarop… kijk naar Jack Spijkermen destijds bij de Vara of Beau van Erven Dorens met krokodillentranen bij RTL en een lulverhaal wat van a t/m z onzin was (als je zegt dat je stopt omdat je meer bij je kinderen wilt zijn rond etenstijd en emotioneel afscheid neemt, ren je niet gelijk daarna naar Talpa om daar op exact hetzelfde tijdstip, exact hetzelfde soort programma te gaan doen en dat gold voor Spijkerman toen ook die het onredelijk vond dat het hem niet werd gegund iets anders te doen maar de beste man had net een contract getekend en dus is er een overeenkomst waar hij normaal de omroep aan zou houden als ze hem eruit willen schoppen en waar de omroep hem aan zou willen houden als hij op wil stappen, daarvoor stel je een contract op…. en zo is dit verhaal rond Ruud de Wild ook geen normale contractbeëindiging en dan mag daar best kritiek op zijn…. en dat die kritiek er komt is het gevolg van het bekend zijn want tja, we kennen niet elke onbekende Nederlander en dáár kun je dan moeilijk wat over zeggen…. over de BN’ers wel, en daar is ieder vrij in…

 7. Leona

  volgens mij heeft ruud de wild zelf nooit gezegd dat hij ziek was. dat was het statement van 538. althans….. ik heb het ruud de wild nergens horen zeggen.

 8. Henk Jan

  Nederland 1 uit de lucht in Apeldoorn via kabel UPC!!! Daar gaan de kijkcijfers voor Nederland 1 als het probleem in heel UPC Nederland bestaat! :-o
  (offtopic, weet ik)

 9. Johan B.

  Blij dat die Ruud de Wild weg is. Zeer irritant persoon waardoor op ons werk op een gegeven moment 538 na vieren werd ingewisseld voor meestal Veroncia. Alleen gaan die flauwe grappen ook vervelen, dus nu De Wild weg is blijft hij staan op 538.
  Wordt zo toch een goed media-jaar. Talpa/Tien gestopt, De Wild weg, De Gouden Kooi gaat ook verdwijnen en wie weet het bericht dat de NOS volgend seizoen weer de samenvattingen van het voetbal mag brengen. Fantastisch!

 10. Tjeerd

  @Patrick

  De reden waarom hij iets anders wil gaan doen weet je niet, dus kun je ook niet beoordelen of je geen respect meer voor hem hoeft te hebben. Je hebt dus duidelijk nog wat levenswijsheid nodig, Dus Grow up!

 11. Danny - DM.nl

  @Tjeerd
  Rustig. Patrick heeft zijn mening en jij ook. Als hij geen respect meer heeft voor de Wild, prima. Ik heb ook voor zoveel mensen geen/weinig respect.

 12. Monique

  En wie volgt denk ik nu. Het gaat lekker daar bij 538….

 13. Tjeerd

  @Danny – DM.nl

  Bemoei jij je nou even nergens mee, want jij hebt echt nergens verstand van. Ga lekker mediabedrijfje spellen

 14. Johan B.

  Ook bij mij ligt Ned. 1 eruit. Kan het wel digitaal zien via de mediabox.

 15. Patrick

  @ Tjeerd: Het is bedtijd, gauw naar bedje toe jij.

 16. welnee

  Effe iets anders; wat staat hij als een wulps grietje te miesen op die foto !

 17. Craig

  Zet lekker Jensen daar ofzo.

 18. RobbieBoy

  Goh, Tjeerd. Slechte dag gehad ofzo? Take it easy, oke

 19. Tjeerd

  @RobbieBoy

  Joh gaat toch spelen. Kom op zeg!

 20. !#Michael#!

  The Bold en ATWT in de na middag evenveel kijkers! Beide 370.000, dat zie je niet vaak! Zowie zo veel TV gekeken in de middag Dr. Phil scoore ook buiten gewoon goed met 273.000 kijkers op RTL5!

  Toch grappig om te zien dat The Bold nu SBS6 het een stabiele plek gegeven heeft langzaam aan weer aan kijkers wint. Waar je ziet dat de ATWT kijkers dankbaar gebruik maken van de 3 kijk momenten (vdaag 22.30 RTL8, morgen 17.00 RTL4, overmorgen 9.20 RTL4 en dat is allemaal de zelfde aflevering) Waar je bij ATWT duidelijk drie splitsing krijgt ruim 150.000 op RTL8, 350.000/400.000 smiddags op RTL4 en 100.000 smorgens op RTL4)

  In absolute fans is ATWT groter, maar in de na middag doet het weinig onder voor The Bold, waar dat vorig seizoen nog wel anders was.

 21. BVA

  haha, die naam alleen al TJEERD, je moeder had ook al een slechte dag! ( en je vader waarschijnlijk ook toen ie je aangaf.. of weet je niet wie je vader is, zou ook prima kunnen natuurlijk..)

 22. Paul

  ..best wel bizar, dat er mensen zijn die deze site zien als hun levensvervulling… en zich zwaar persoonlijk aangevallen voelen over iets futiels als de de reden waarom een of andere dj stopt bij een of ander radiostation… zoek een hobby, of weet je wat, misschien wel een baan! succes!

 23. Mr X

  Deze site is aardig, maar de reacties worden steeds rancuneuzer! Als je het met iemand niet eens bent: BEL ‘M of mail ‘m persoonlijk! Helaas wordt er steeds minder gereageerd met zinnige zaken op deze site. Jammer, jammer! Een eigen mening is prima, maar je ziet steeds meer mensen afhaken en het zijn altijd dezelfde die onzinnig reageren op een ander! Wordt volwassen, in goed Nederlands!

 24. frans

  Van alle 10 grappen die Ruud maakt, zijn er misschien 2 leuk. Hij loopt al jaren naast zijn schoenen, vind zichzelf erg leuk en zeikt mensen continu af.

  Zijn sidekicks doen het heel goed en Ruud wordt zeker niet gemist.

 25. sven

  Ik vind het niet zo vreemd dat iemand na 5 jaar stopt bij een bedrijf.. doen we zelf toch ook… tis niet echt gezond om je leven lang bij 1 onderneming te blijven, maakt je lui ;-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.