Nieuwe Amerikaanse serie Wanted bij Veronica

Tv-zender Veronica brengt vanavond de eerste aflevering van de Amerikaanse actieserie Wanted op televisie. In deze serie is een speciale elite eenheid van de politie op zoek naar maar liefst honderd voortvluchtigen in de straten van Los Angeles. Het team van Wanted ge- bruikt vaak onconventionele methoden om de 100 uiteenlopende criminelen te pakken te krijgen en op te sluiten. Het Amerikaanse televisienetwerk TNT stopte vorig jaar na dertien afleveringen met de actieserie.

Wanted werd in de Verenigde Staten door zo’n 2.5 miljoen mensen bekeken. De kijkcijfers waren volgens een woordvoerder van TNT ‘solide’, maar er was onvrede over de creatieve invulling. Zo zou de serie te weinig hangen op de karakters.

In de eerste (van de dubbele) aflevering van Wanted, vanavond op Veronica, worden drie van de grootste criminelen van Los Angeles gearresteerd. Ook probeert Luitenant Conrad Rose samen met het team Machado te pakken te krijgen. Machado is een ontsnapte moordenaar die het gemunt heeft op agenten.

De serie die vol zit met actie, is van de makers van onder anderen Criminal Minds, Deadwood en Numb3rs. Luitenant Conrad wordt gespeeld door Gary Coled die bekend is van The West Wing en Midnight Caller. Het team bestaat verder uit Lee Tergesen, bekend van Oz en Desperate Housewives, en Deedee Pfeiffer – de zus van Michelle – die gespeeld heeft in CSI en de film Falling Down.

Wanted is vanavond om 22.25 uur te zien bij Veronica.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen