Nieuwe Amerikaanse serie Wanted bij Veronica

Geplaatst op ma 29 okt 2007 om 10:36

Tv-zender Veronica brengt vanavond de eerste aflevering van de Amerikaanse actieserie Wanted op televisie. In deze serie is een speciale elite eenheid van de politie op zoek naar maar liefst honderd voortvluchtigen in de straten van Los Angeles. Het team van Wanted ge- bruikt vaak onconventionele methoden om de 100 uiteenlopende criminelen te pakken te krijgen en op te sluiten. Het Amerikaanse televisienetwerk TNT stopte vorig jaar na dertien afleveringen met de actieserie.

Wanted werd in de Verenigde Staten door zo’n 2.5 miljoen mensen bekeken. De kijkcijfers waren volgens een woordvoerder van TNT ‘solide’, maar er was onvrede over de creatieve invulling. Zo zou de serie te weinig hangen op de karakters.

In de eerste (van de dubbele) aflevering van Wanted, vanavond op Veronica, worden drie van de grootste criminelen van Los Angeles gearresteerd. Ook probeert Luitenant Conrad Rose samen met het team Machado te pakken te krijgen. Machado is een ontsnapte moordenaar die het gemunt heeft op agenten.

De serie die vol zit met actie, is van de makers van onder anderen Criminal Minds, Deadwood en Numb3rs. Luitenant Conrad wordt gespeeld door Gary Coled die bekend is van The West Wing en Midnight Caller. Het team bestaat verder uit Lee Tergesen, bekend van Oz en Desperate Housewives, en Deedee Pfeiffer – de zus van Michelle – die gespeeld heeft in CSI en de film Falling Down.

Wanted is vanavond om 22.25 uur te zien bij Veronica.
25 Reacties op “Nieuwe Amerikaanse serie Wanted bij Veronica”


 1. niceman

  waarom koopt veronica eigenlijk serie,s dit nooit aflopen en zomaar worden gestopt, zie maar met traveller en nu deze serie

 2. Mike

  Wanted zal wel goedkoop af te nemen zijn… en geen kijker die weet dat hier geen einde aan zit. Heel makkelijk in het schema gooien dus. Weinig kosten, relatief veel opbrengsten.

 3. Yossarian

  Ze lijkt op Marianne Thieme, die actrice.

 4. ARJAN

  IK WEL KIJKEN VANAVOND PRIMA SERIE ,IK DENK VANAVOND 300.000 KIJKERS.

 5. Echte Johan

  Thieme kijkt over het algemeen niet zo chagerijnig

 6. Fantast

  Heb Wanted al helemaal gezien, erg strakke serie. Zeker de moeite waard om te kijken.

 7. Ronald

  Veronica kondigde de serie gisteren al aan als ‘hitserie’. Dat vind ik nog wel meevallen met slechts 2,5 mln kijkers in de VS.

 8. BB

  @Yossarian – Kom op zeg. Dit is een prachtige vrouw! Dat is Thieme toch niet ?

 9. Anoniem

  Ik vind Thieme ook niet lelijk….

 10. BB

  @Anonymous – Ik denk dat radicale gekken gewoon niet mijn ding zijn. Maar ik me voorstellen dat het een soort kinky heeft voor sommige ;-)

  Maar goed, Wanted dus … Best een aardige serie, voor mij is diepgang in karakters niet echt van belang voor een uurtje crime vermaak. Ik vind het crime onderwerp zich daar ook niet optimaal voor lenen. Dan kijk ik liever iets als Six Feet Under.

 11. Rene van Veen

  Ik denk dat het een programma pakket is dat ze af moeten nemen bij de speelfilms.
  Series als Pushin Daisies en Bionic Woman zie ik ook nog wel verschijnen verschijnen bij Veronica.

 12. yossarian

  @BB: O.K., het is dan de new & improved version 2.0 van Marianne Thieme.. ;-)

 13. Atmos

  SBS koopt een totaal paket van serie’s en films daar zitten altijd B keuze tussen. Maar wat B keuze is wil niet zeggen dat het slecht is. Helaas bepaald Amerika wat voor serie’s een vervolg krijgen ook al scoort het in de rest van de wereld als een tirelier. Een voorbeeld is Baywatch in Amerika een flop en in de rest van de wereld een hit.

 14. Henk

  Zo slecht zal het wel niet zijn dan, als amerika het uberhaupt al wil uitzendenden,

 15. Anoniem

  Als we de voice-over van Veronica mogen geloven wordt dit een gigantische monster-hit. Ik gok op een kijkertje of 200.000

 16. Exxon

  Heeft deze serie een open einde?

 17. Jeanne

  Daar heb ik dus echt ongelooflijk de pest aan: die series van een paar afleveringen.
  Zit je er net lekker in is het weer afgelopen :-(

 18. jessz

  idd zwaar klote dat traveler zomaar opeens weg is van het scherm, zou wel opheldering willen over het hoe en waarom van deze actie. Dus als er iemand is die hier antwoord op heeft…………….heel graag!

 19. ik

  ahh echt jammer dat traveller er nu af is,
  echt stom,
  maarrr ik heb dus gelezen dat het al altijd het plan was dat het na de 8e aflevering van de buis zou worden gehaald, zo ook in amerika, betekend dit dat je de overige 5 ook niet kunt downloaden? weet iemand hier iets van? of heeft iemand ze? zou echt fijn zijn!

 20. Tjeerd

  Ziet er spannend uit deze serie.

 21. snaak

  Er is een zogenaamde answers blog verschenen van de maker waarin staat hoe Traveler af zou lopen, ik heb alleen ff de link niet:p

 22. niceman

  1e afl Wanted; 371.000
  2e afl Wanted; 350.000

 23. arjan

  arjan heeft het bijna goed gehad, 300.000 kijkers

  prima hoor veronica

 24. selma

  lijkt me echt een spannende serie! alleen kheb de einde ni kunnen kyken.. hoe liep die af?

 25. Massim0

  Veronica brengt alleen nog maar bagger series. Series waarvan ze goed weten dat ze maar 1 seizoen duren ,zonder fatsoenlijk eind.
  En dan nog het lef hebben om ze als de nieuwe hit serie aan te kondigen.

  En dan hebben we ook nog de eindeloze herhaling etc.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.