Tiësto nieuwe DJ Radio 538

Tiësto zal vanaf 6 april iedere vrijdagavond te horen zijn in zijn eigen programma op Radio 538. Dat meldt een woordvoerder van de zender vandaag. Tiësto, die voor het eerst een eigen radioshow krijgt, zal te horen zijn tussen 22.00 en 00.00 uur. “De meest succes- volle Nederlandse DJ aller tijden gaat na de dansvloer nu ook de radio betoveren. Je weekend begint pas echt met Tiësto op 538“, aldus Niels Hoogland, programmadirecteur van Radio 538.

Het radioprogramma van Tiësto op Radio 538 duurt twee uur. “Het eerste uur is een mix met toegankelijke platen, het tweede uur laat Tiësto zich van een andere kant horen en brengt hij in de genres van minimal tot house naast de allernieuwste tracks ook exclusieve mash ups en remixen“, legt de zegsman uit. “Elke week krijgt een beginnende dj van hem de kans zichzelf te bewijzen in de dj-booth.

Van het programma wordt een twee uur durende Engelstalige podcast gemaakt, die ook wordt uitgezonden op Radio Digitaal. Ook krijgt de DJ een vast item in het populaire dance-programma Dance Department van Dennis Ruyer op zaterdagavond op Radio 538. Tiësto: “De Club Nouveau show is voor mij de manier om wekelijks voor een wereldwijd publiek te kunnen draaien. Het is voor mij een uitlaatklep om te experimenten met alle verschillende stijlen welke dance muziek te bieden heeft.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen