‘Eigenzinnig’ Journaal op Nederland 3

Nederland 3 introduceert aanstaande maandag een eigen NOS Journaal. Dat meldt het ANP. Nu is er nog geen nieuwsuitzending te zien op het derde publieke net, dat zich met name op jongeren richt. Het nieuwe bulletin NOS Journaal op 3 zal elke werkdag om 22.30 uur te zien zijn en krijgt bij toerbeurt Winfried Baijens en Margriet Wesselink als presen- tator. Het programma van telkens vijf minuten is afgestemd op de doelgroep van Nederland 3.

Het bulletin zal zich in decor, presentatie, graphics, muziek, tempo, montages en onderwerpkeuze onderscheiden van andere uitzendingen van het Journaal. Baijens is bekend als presentator van het NOS Jeugdjournaal, waarmee hij wegens zijn nieuwe klus gaat stoppen. Margriet Wesselink presenteert momenteel radiobulletins.

Het NOS Journaal op 3 zal telkens worden gevolgd door het late Sportjournaal. Die rubriek verhuist van Nederland 2 naar 3. Daardoor kan actualiteitenrubriek NOVA (Ned. 2) vanaf 8 januari direct aansluiten achter het het Journaal van 22.00 uur.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen