Genomineerden RadioRing bekend

Claudia d’r op (VARA), Evers Staat Op (Radio 538) en Giel! (VARA) zijn genomi- neerd voor de Gouden RadioRing 2006, de publieksprijs die dit jaar voor het eerst wordt uitgereikt. Naast de Gouden RadioRing, zijn er nog drie radioprijzen. Voor het Gouden Radio-Oortje (voor het meest gewaardeerde radio-evenement van het afgelopen radioseizoen) zijn genomineerd 3FM Serious Request – Huis op de Neude (3FM), Evers staat op vanuit de woonkamer van Frans Bauer (Radio 538) en Top 2000 (Radio 2).

Froukje de Both (Radio 538), Claudia de Breij (VARA) en Sophie Hillbrand (BNN) zijn genomineerd voor de Zilveren RadioSter (beste radiovrouw). De winnaar van de Zilveren RadioSter voor de radioman van het jaar wordt Giel Beelen (VARA), Edwin Evers (Radio 538) of Ruud de Wild (Radio 538).

De drie genomineerden voor de Gouden RadioRing gaan een tweede stemronde in. Telefonisch kan vanaf 19 oktober op de drie programma’s worden gestemd. De telefoonnummers worden om 09.15 uur bekend gemaakt in de radioprogramma’s Arbeidsvitaminen (3FM) en Evers Staat Op (Radio 538). De lijnen zijn open tot ongeveer 15.00 uur de volgende dag. Op 20 oktober, tijdens AVRO’s Schiffers.fm (vanaf 14.00 uur op Radio 2) worden de winnaars van de vier prijzen bekend gemaakt.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen