NOS-registratie finale UEFA-cup in 150 landen

De finale van de UEFA Cup die morgen in Eindhoven wordt gespeeld zal in 150 landen rechtstreeks worden uitgezonden op televisie. Dat meldt het ANP. De NOS is verantwoordelijk voor de televisieregistratie.

Een woordvoerder van de omroep meldt dat het aantal landen waarin de finale te zien is, hoger is dan verwacht.

De NOS zet 19 camera’s in om de wedstrijd tussen Middlesbrough en Sevilla zo goed mogelijk te volgen. Een 70-koppige NOS-ploeg (productie, regie en techniek) zal morgen actief zijn in het PSV-stadion. Verder heeft de NOS vijftig commentaarposities ingericht voor buitenlandse commentatoren. Het Philips-stadion in Eindhoven, waar de wedstrijd gespeeld zal worden, is speciaal voor de finale een metamorfose ondergaan. Voor

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen