Privé ontdekt: ‘Nieuwsuur-presentatrice is miljonair’

De gasten die Mariëlle Tweebeeke interviewt in Nieuwsuur kijken in de ogen van een miljonair. Dat onthult weekblad Privé in een artikel over de tv-ster. Privé is in de financiën van de NOS-ster gedoken en komt tot de conclusie dat zij vast niet baalt van haar ‘karige’ NPO-salaris, door het blad geschat op zo’n 100.000 euro per jaar. “Zij heeft haar schaapjes op het droge“, aldus het blad, dat gegevens opvroeg van haar bedrijf én haar kapitale grachtenpand in Amsterdam.

Tweebeeke heeft met haar man al jaren een bedrijf onder de naam Zijderlaan & Tweebeeke, een bureau voor personeelswerving. “En dat het goed geld opbrengt, blijkt wel uit de aankoop van een prachtig grachtenpand in Amsterdam in 2014.”

Het gaat om een pand van 1.250.000 euro, betaald met eigen middelen. “Het is zeker niet zo dat dit hun laatste geld was“, aldus de Privé.

Drie jaar later zijn de huizenprijzen in Amsterdam explosief gestegen en is hetzelfde pand rond de 2,5 miljoen euro waard, weet Privé. “Bij verkoop zal dit bedrag schitteren op de bankrekening van de Nieuwsuur-presentatrice en haar vriend.”

Tweebeeke had in 2001 een goedlopend bedrijf toen ze solliciteerde op een stageplek bij AT5. Ze wilde haar journalistieke droom najagen. Inmiddels is ze hét gezicht van Nieuwsuur.

Afgelopen voorjaar liep AT5 Tweebeeke nog tegen het lijf.

Foto: Foto: Stefan Heijdendael/NTR

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen