Nominaties Gouden RadioRing bekend

De radioprogramma’s Giel! (VARA, 3FM), MiddenInDeNachtRick (Radio 538) en Theater van het Sentiment (KRO, Radio 2) zijn genomineerd voor de Gouden RadioRing 2007. Dat meldt een woordvoerder van de AVRO vandaag. De publieksprijs voor de beste radioshow wordt voor de tweede keer uitgereikt op vrijdag 26 oktober aanstaande in Studio Desmet in Amsterdam. Vorig jaar won het Radio 538-programma Evers staat op de eerste RadioRing. Naast de ring zijn er nog drie prijzen.

Voor het Gouden Radio-Oortje – voor het beste radio-evenement van het afgelopen radioseizoen – zijn genomineerd: 3FM Serious Request – Huis op de Neude (3FM), Radio 2 Top 2000 (Radio 2) en Radio Tour de France (Radio 1).

Voor de Zilveren RadioSter Vrouw – voor de radiovrouw van het jaar – zijn genomineerd: Claudia de Breij (VARA), Sophie Hillbrand (BNN) en Jeanne Kooijmans (KRO). Voor de Zilveren RadioSter Man – voor de radioman van het jaar – zijn genomineerd: Giel Beelen (VARA), Edwin Evers (Radio 538) en Frits Spits (KRO).

Op de radioprogramma’s en – presentatoren kon afgelopen weken uitsluitend via internet worden gestemd. De drie genomineerden voor de Gouden RadioRing gaan een tweede stemronde in. Telefonisch kan vanaf 25 oktober op de drie programma’s worden gestemd. De telefoonnummers worden om 9.15 uur bekendgemaakt in de radioprogramma’s AVRO Arbeidsvitaminen (3FM) en Evers Staat Op (Radio 538).

Op 26 oktober, tijdens een speciale uitzending van het radioprogramma AVRO Schiffers.fm (vanaf 14.00 uur op Radio 2), worden de winnaars van de vier prijzen bekendgemaakt. De uitreiking is ook live in beeld te volgen via www.radioring.nl.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen