Heeft Jeroen van Koningsbrugge moeite met liefje Linda de Mol?

De zestigste verjaardag van Linda de Mol is vrij geruisloos voorbijgegaan. RTL Boulevard had gisteren maar één iemand voor de camera staan die iets wilde zeggen: Jeroen van Koningsbrugge.

Jeroen van Koningsbrugge en Linda de Mol © RTL

Wat zou er groot zijn uitgepakt met de zestigste verjaardag van Linda de Mol als zij en haar partner niet zo in opspraak zouden zijn geraakt, maar het ging gisteren allemaal vrij geruisloos voorbij. Er blijft bij veel mensen ongemak heersen over het feit dat zij bij Jeroen Rietbergen is gebleven en ze de Voice-vrouwen nooit publiekelijk heeft gesteund.

Heftige kwestie

Jeroen van Koningsbrugge heeft dat ongemak niet, steunt Linda door dik en dun en mocht gisteren wat zeggen voor de camera van RTL Boulevard. “Ze is een heel harde werker, maar ze heeft wel de tijd om lol te maken. En 60? Ja, sorry, ik was het zelf helemaal vergeten. Het lijkt of ze niet echt ouder wordt”, aldus de komediant.

En wat vindt hij van het gedoe rondom haar liefje? “Dat is natuurlijk een heel heftige privékwestie, maar ik ben altijd van mening geweest: de liefde kun je niet uitleggen, dat kun je niet verdedigen. Dat hoef je ook helemaal niet te verdedigen, dus ja, natuurlijk heb je het erover, maar altijd wel in privésfeer.”

Vrij bescheiden

Privé-baas Evert Santegoeds vertelt dat er absoluut niet groot is uitgepakt met de zestigste verjaardag van Linda. “Ik had van Noa (Vahle haar dochter, red.) begrepen dat er een barbecue op het programma staat. Het is vrij bescheiden. De vijftigste verjaardag vierde ze destijds veel groter”, vertelt hij in de podcast Strikt Privé.

Hij vindt het een behoorlijke mijlpaal die Linda heeft bereikt. “Het is een mooie mijlpaal. Het is toch wel een dingetje als je 60 wordt en dat zal Linda ook zo ervaren.”

Groot ongemak

Linda zal mede geen groot feest hebben gegeven omdat ze BN’ers ook niet in een lastige positie wil brengen; zij zullen dan toch gezien of geassocieerd worden met Jeroen Rietbergen. “Het blijft hangen en er zijn nog weer mensen die zeggen: kan het wel dat hij nu de muziek maakt van Gooische Vrouwen?”, zegt Evert.

Zelf heeft Evert er geen moeite mee dat Jeroen gewoon lekker aan het werk is gebleven. “Dat heeft hij altijd gedaan. Moet hij dan nog een jaar op het strafbankje blijven zitten? Dat weet ik niet. Ik denk het eigenlijk van niet. Maar dat is misschien wel de reden dat het niet heel groot gevierd wordt, ook niet op tv.”

Weinig gezeik

Ondertussen houdt Linda natuurlijk zélf de ongemakkelijke situatie rond haar in stand, bijvoorbeeld door interviews met niet door haar familie gecontroleerde pers te weigeren, zoals met RTL Boulevard.

Ze blijft hangen in de slachtoffermodus en daar draagt neefje Johnny de Mol graag aan bij in de gelukswens die hij uitspreekt in Shownieuws: “Ik wens je komend jaar heel veel geluk, heel veel plezier en heel weinig gezeik.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen