René Mioch blundert gigantisch: ‘Die man is al veertien jaar dood!’

René Mioch heeft flink geblunderd door in Shownieuws te roepen dat zanger Bobby Farrell tegenwoordig in Almere woont. Het enige probleem: de artiest is al veertien jaar dood.

Bobby Farrell en René Mioch © SBS

Er is een documentaire gemaakt over een van de grootste schandalen in de moderne muziekgeschiedenis, namelijk die rond het duo Milli Vanilli. Wat hun publiek in de jaren tachtig aanvankelijk niet wist, is dat ze hun liedjes helemaal niet zelf zongen. De film werd gisterenavond besproken aan de desk van het programma Shownieuws op SBS 6.

‘Bobby in Almere’

Platenproducent Frank Farian was niet alleen de geestelijk vader van Milli Vanilli, maar ook van Boney M. En volgens René is het een grappige anekdote waar de leden van beide acts uiteindelijk terecht zijn gekomen. Fabrice Morvan, de helft van het duo Milli Vanilli, woont tegenwoordig in Amsterdam.

René: “Frank Farian is de man die ook Boney M heeft samengesteld. Overigens die Bobby die daar zong, die woont gewoon in Almere, dus blijkbaar als je mislukt en ten onder gaat, dan woon je in Nederland.”

‘Is al overleden’

Privé-baas Evert Santegoeds corrigeert René een aantal minuten later. “Bobby van Boney M die je net noemde is inmiddels ook overleden.”

René: “Ja.”

Ongelooflijk, vindt Qmusic-muziekbaas Rob Ester het. “Volgens René Mioch woont de in 2010 overleden Boney M-zanger Bobby Farrell momenteel in Almere. Ach ja, hij woonde ooit in Lelystad (bijna goed), maar is dus ook al 14 jaar dood. Welterusten Shownieuws.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie ziet u liever aan de desk van Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen