Mark Rutte zegt geen nee tegen deelname Make Up Your Mind

Mark Rutte, nog heel even de demissionair premier van ons land, zegt geen nee tegen een deelname aan de Carlo Boszhard-show Make Up Your Mind. “Het blijft dus nog even spannend.”

Mark Rutte en Jim Bakkum © RTL

Het begint zo langzamerhand wel een beetje te vervelen, al die BN’ers die uit pakken komen op RTL 4. Niet alleen in The Masked Singer, maar ook in Make Up Your Mind is het raden geblazen. En er zijn inmiddels al zóveel sterren uit een pak gekomen, dat het nieuwigheidje er wel een beetje van af is. Toch blijven ze backstage razend enthousiast.

Wensenlijst

Herald Adolfs, de verloofde van Carlo Boszhard, is het creatieve brein achter de schermen van de RTL 4-show en hoopt voor de volgende serie weer talloze A-sterren te strikken.

Het helpt elke keer weer als er grote namen overstag gaan om zich te verkleden als dragqueen, vertelt hij in de Story. “Dat Jeroen Pauw afgelopen seizoen meedeed, was wel een hoogtepunt. Zijn deelname zorgt er ook voor dat andere mensen sneller ja zeggen. Want we hebben zelf natuurlijk ook een wensenlijst.”

Geen nee

Wie er hoog op het wensenlijstje staat? Mark Rutte, die binnenkort aan de slag lijkt te gaan als NAVO-chef. “Het lijkt ons geweldig als Mark Rutte mee zou willen doen. We hebben het verzoek bij hem neergelegd.”

Het lijkt er volgens Herald op dat de demissionair premier er niet onwelwillend tegenover staat. “Het blijft spannend, want we hebben nog geen officiële nee teruggekregen. We blijven dus hopen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou het wel verstandig zijn als Mark Rutte meedoet aan Make Up Your Mind?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen