Glennis Grace ondergekotst op haar verjaardag: ‘Hatelijk gedrag’

Glennis Grace is op haar verjaardag op een ongekende wijze te grazen genomen door de kijkers van Shownieuws. Zij hebben haar niet gefeliciteerd, maar ondergekotst. “Hatelijk gedrag!”

Glennis Grace © SBS

Shownieuws houdt een Facebook-pagina bij waar BN’ers flink te grazen worden genomen door kijkers van de showrubriek. De redactie plaatste gisteren een felicitatiewens voor de jarige Glennis Grace (46) en er zijn weinig posts waar de afgelopen week méér op gereageerd is. Er staan inmiddels al meer dan 500 reacties onder.

Verguisde Glennis

Het is opvallend hoe Glennis zelfs op haar verjaardag wordt verguisd. “Woohoooo taart halen bij Jumbo”, zegt ene meneer Danny. En meneer Peter: “Asociaal eng mens.”

Marcel plaagt de zangeres ook met haar wangedrag in de supermarkt. “Koopt bij de Jumbo denk ik haar slagroomtaart. En bij de kassa zingt dan de kassière: ‘Neee neeeee neeeee, je mag me niet slaan schat.”

Opvoeden

Corrie begint ongevraagd over de zoon van Glennis. “Misschien op deze leeftijd je zoon nog goed opvoeden en mentaliteit. Misschien lukt dat nog!!!!!!!!!!!!!!!!”

Hennie noemt de zangeres een ‘domme muts’ en Sander merkt op: “Knappe vrouw met een kort lontje.”

En Anita: “Asovolk is het en zal het ook blijven. Ken je al zien aan die snuit.”

Hatelijk

Er zijn ook veel mensen die Glennis gewoon feliciteren of het voor haar opnemen. “Wat is er nog veel hatelijkheid onder sommige mensen. Wat zal het veel pijn doen om te zien dat het weer goed met haar gaat. Wat ben je voor mens als je niet kan vergeven, hoe arm ben je dan?”, zegt ene Ina.

En Marjan: “Kan dat nu eens stoppen, dat hatelijk gedrag? Het zegt meer over die piepers als over Glennis…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het gemeen om Glennis Grace zo te beschimpen op haar verjaardag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen