Humberto Tan (58) voor eerst naar schoonheidsspecialist: ‘OMG’

Humberto Tan nadert de zestig en hoewel hij een jeugdige uitstraling heeft, leek het hem toch een goed idee om eens polshoogte te nemen bij de schoonheidsspecialist. “O my god!

Humberto Tan © RTL

We zien hem binnenkort weer elke dag op het scherm: Humberto Tan. Hij gaat tijdens de Olympische Spelen namelijk een dagelijkse talkshow presenteren voor RTL 4. Om straks lekker fris voor de dag te komen op het televisiescherm, is de presentator even langs een schoonheidsspecialist gegaan. En dat is een unicum voor de televisiester.

Humberto is soft

Humberto wist de specialiste van dienst behoorlijk te shockeren. “Ik ben laatst voor het eerst van mijn leven naar een schoonheidsspecialist geweest, dat had ik cadeau gekregen. Ze vroeg wat ik gebruikte. ‘Alleen Nivea uit zo’n blauw blik’, antwoordde ik. ‘Oh my god‘, zei ze – ze was Engels – ‘Your skin is so soft‘”, vertelt hij in de LINDA.

Het is niet zo dat de presentator nu obsessief met zijn uiterlijk bezig gaat nu hij een oudere man wordt. “Mijn tandarts zei laatst: ‘Wil je die kegeltjes van jou niet iets rechter maken?’ Nee dus.”

Imperfectie

Tanden bleken? Daar wil Humberto ook niet aan. “Ik vind imperfecties juist leuk. Ook al zijn ze geel, ik laat mijn tanden niet bleken.”

Hij besluit: “Weet je wat het probleem is met dat soort dingen? Dat het een gebed zonder end is. Het is hetzelfde als het schilderen van je keuken. Wat gebeurt er dan met de rest van je huis? Die moet je dan ineens ook gaan schilderen. Dus ik laat die keuken zo.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Humberto Tan gaat Olympische talkshow maken voor RTL 4. Goede keuze?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen