Georgina Verbaan na hoestbui mogelijk weg als sidekick Renze

Georgina Verbaan werd drieënhalve week geleden weggestuurd van tafel toen ze heel hinderlijk bleef hoesten bij Renze Klamer. Zal het ooit nóg eens gebeuren? Het lijkt er niet op…

Georgina Verbaan © RTL

Het is best opvallend: Georgina Verbaan was afgelopen lente opeens om de haverklap te zien in de talkshow van Renze Klamer. Voor iemand die daarvóór nauwelijks een studio in durfde te stappen als haar bestie Patrick Martens niet mee was, is dat best vreemd. Waarom heeft de actrice voor deze klus gekozen? Wat zit er precies achter?

Lege agenda

Het is gewoon een geldkwestie, geeft Georgina toe in gesprek met Het Parool. “Ik ben meestal in paniek over of er weer iets nieuws komt of niet. Soms zitten er gewoon hele gaten in mijn agenda, meer dan vroeger ook. En dan ben ik bang of er überhaupt ooit nog iets komt.”

Een lege agenda betekent minder inkomsten. “Mensen denken dat ik heel rijk ben. Maar die drie katten vreten me helemaal kaal!”

Voor het geld

Georgina heeft het toch goed? “Nee serieus, ik ben niet arm, maar ik had in coronatijd ook geen inkomsten en toen kwam er wel een belastingaanslag. Daarom doe ik ook presentatieklussen en heb ik een tijdje als sidekick in een talkshow gezeten, bij Renze.”

Dat lijkt nu over en uit, toevallig vlak na de veelbesproken hoestbui waarmee ze Renze behoorlijk irriteerde. “Ik weet niet of dat echt iets voor me is. Het gaat altijd zo snel, ik luister veel liever dan dat ik mijn mening geef.”

Wel op X

Wel blijft Georgina haar mening geven op X. “Ik probeer er zo min mogelijk te kijken, maar soms denk ik: iemand moet hier toch tussen al die rechtse gekken nog weerwoord geven? Dus dan retweet ik iets van de paar mensen die daar nog wat zinnigs zeggen. Ik was er maanden niet.”

“Ik post af en toe iets, maar ik ga niet meer in discussie. (…) Ik maak me grote zorgen over waar we naartoe gaan. Fascisme ligt op de loer.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen