Georgina Verbaan staat op van tafel, verstoort talkshow: ‘Gaat het?’

Georgina Verbaan zat gisterenavond zóveel herrie te maken in de talkshow van Renze Klamer dat hij haar maande om even van tafel te gaan. “Ga even naar de wc anders, kom zo maar terug.”

Georgina Verbaan © RTL

Het is gisterenavond een paar seconden na 22.18 uur als het ontzéttend misgaat in de talkshow van Renze Klamer. Terwijl de gastheer rustig in gesprek is met Floor Bremer, begint er iemand aan de andere kant van de tafel ontzéttend te hoesten: Georgina Verbaan. “Kuch, kuch, hoest, hoest”, klinkt het. Oftewel: een ontzettende stoorfactor.

‘Neem slokje!’

Renze heeft aanvankelijk nog goede hoop dat Georgina zich na een korte hoestpartij koest houdt. “Gaat het? Neem een slokje”, zegt hij.

Zij geeft daarop aan: “Ja, sorry.”

Nou, nee, het gaat helemaal niet. Georgina blijft gewoon onverstoord doorhoesten. “Als je even… Zit er een kikker in je keel?”, zegt Renze geërgerd.

‘Help haar even!

Het stoort Renze behoorlijk dat Georgina de boel zo op stelten zet. “Oké, kan iemand Georgina helpen, jongens? Want anders gaat het ehh… Dan krijgen we Op1-situaties hier, dat moeten we vermijden.”

Georgina: “Nee, komt goed.”

Renze: “Komt goed, oké, gelukkig.”

En vervolgens begint Georgina wéér te hoesten. Het houdt maar niet op.

‘Ga naar de wc!’

Renze is het helemaal zat en stuurt Georgina van tafel. “Ga even, pak even… Ga even naar de wc anders. Dan kom je zo lekker terug. Anders gaat het helemaal mis.”

Georgina loopt weg en merkt op: “Een kriebel.”

Renze: “Nee, dat moeten we niet hebben. Rustig aan. Kan iemand Georgina even helpen, jongens? Loop even mee. Ja, dankjewel.”

Snoepjes

Na een paar minuten meldt Georgina zich weer aan tafel. “Ik heb allemaal snoepjes gekregen van de beveiliging.”

Renze: “Heb je dit vaker?”

Georgina: “Nee, helemaal niet, maar ik heb het van mijn dochter gekregen. Ik was vorige week even niet lekker, maar ik was er inmiddels alweer. Sorry. Meestal kuch je gewoon even, maar ik deed dat zo in de microfoon en toen maakte dat heel veel geluid en toen ging ik het inhouden en toen stikte ik.”

Renze: “Ik ben blij dat het goed gaat. Rustig aan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Renze Klamer stuurde Georgina Verbaan weg van tafel. Gemeen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen