Peperdure The Voice-stoelen gespot bij grofvuil: wat speelt hier?

Radio 538-dj Bas Menting heeft zijn volgers deze week goed weten te verrassen. Hij plaatste een foto waarop we de stoelen van The Voice létterlijk bij het grofvuil zien liggen. Wat is dit?

Ali B © Instagram, RTL

De alwetende tv-spion Tina Nijkamp plaatste hem afgelopen week door: de Instagram-story van Bas Menting die tijdens het lopen over het Mediapark opeens de beroemde draaibare stoelen van The Voice of Holland bij het grofvuil ziet staan. De kleur, de vorm, de grootte: het zijn onmiskenbaar de stoelen uit de talentenjacht. Of toch niet?

Bij grofvuil

Bas deelt zijn bijzondere ontdekking met al zijn volgers. Hij plaatst een filmpje van het tv-puin en becommentarieert: “Ja hoor, gewoon bij het grofvuil de stoelen.”

Veelzeggend, reageert Tina. “End of an era. Niet alleen de show is al tweeënhalf jaar van tv, ook de The Voice-stoelen staan nu bij het grofvuil op het Media Park…”

Door Ali?

De timing is opvallend, omdat we net de zittingsdagen van het grote Ali B-proces achter de rug hebben. Heeft RTL 4 zó weinig vertrouwen in een goede afloop? Bij een veroordeling van de rapper wordt de kans immers alleen maar kleiner dat het besmette The Voice ooit nog terugkeert op de buis.

Of speelt er toch iets anders? Ja, meldt een spion aan Tina. Het blijkt te gaan om de TV Kantine-variant van de The Voice-stoelen…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De originele Voice-stoelen ook maar op de vuilnisbelt gooien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen