Beau van Erven Dorens in tranen, zoon onbereikbaar: ‘Al 2 dagen’

Het is een afschuwelijke week voor Beau van Erven Dorens, een van de grootste sterren van ons land. Hij gaat kapót als zijn zoon al twee dagen compleet onbereikbaar is. “Snikken!”

Beau van Erven Dorens © RTL

Beau van Erven Dorens heeft ongelooflijk veel kinderen en die leiden nu allemaal hun eigen levens, vol met ups en downs. En als emotioneel betrokken vader maakt de presentator zich vanzelfsprekend veel zorgen over hun wel en wee. Eén van die kinderen, de 18-jarige Jan, is deze lente vertrokken naar Azië voor een lange backpackreis.

Vermist in Laos

Het is Beau voortdurend gelukt om in contact te blijven met Jan, maar het is nu ontzettend misgegaan. “Twee hele dagen niets van hem gehoord. Telefoon geeft geen gehoor. Berichten komen niet aan”, schrijft hij in zijn AD-column.

Op dit moment zou Jan zich in het noorden van Laos moeten bevinden, vlakbij de grens met China. Het is een land met zo’n 7 miljoen inwoners en wordt wel gezien als het ongerepte broertje van Thailand. Beau begrijpt dat zijn zoon op ontdekkingsreis is, maar: “In z’n eentje. Achttien jaar. Verdomme.”

Drie uur

De paniek breekt uit als het contact met Jan opeens ophoudt. “Ik word om drie uur ’s nachts wakker en pak mijn telefoon. Stilletjes, om haar niet wakker te maken. (…) Mijn vingers vliegen naar Whatsapp… mijn ademhaling slaat over… heeft hij geantwoord? Nee, weer niks. Ik zie één enkel vinkje.”

Oftewel: Jan heeft het berichtje van Beau dan nog steeds niet gelezen. “We maken ons zorgen. Twee dagen lang hebben we ons sterk gehouden.”

In de bergen

Het enige dat Beau weet is dat Jan een tocht zou gaan maken in de bergen. Daar kan het signaal minder zijn, maar op een gegeven moment moet een berichtje naar het thuisfront toch lukken, zou je denken. “Er hoeft maar één engerd te zijn, die daar ’s nachts die tent open ritst. Of een rebellengroep. China vind ik ook eng.”

Is het voorgoed voorbij met Jan? Is hij door die ‘enge’ Chinezen vermalen tot babi pangang? “Om zeven uur ’s ochtends breng ik Selly thee op bed. Ze heeft nauwelijks geslapen. We omhelzen elkaar snikkend.”

Een uur later stuurt Jan gelukkig een appje dat hij gewoon wat slecht bereik had. Inmiddels gaat alles weer goed met iedereen.

Instagram

Beau met al zijn kinderen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tijd dat Beau weer daklozen-tv gaat maken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen