Wilfred Genee blijft Beau van Erven Dorens bashen: ‘Vermoeiend’

Zal de eeuwigdurende fittie tussen Wilfred Genee en Beau van Erven Dorens ooit nog ophouden? De heren blíjven maar op elkaar fitten. “Het is zo vermoeiend. Nu weer zo’n jasje aan trekken.”

Wilfred Genee en Beau van Erven Dorens © SBS, RTL

Negen jaar geleden raakten Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee met elkaar in de clinch tijdens een radio-interview. Vanwege zijn vele tv-flops kreeg Beau toen het verwijt de man van ’twaalf ambachten en dertien ongelukken’ te zijn, wat compléét in het verkeerde keelgat schoot. Toch besloot hij een jaar later ook een tv-interview te geven aan Wilfred.

Beau aan de beurt

Wilfred was toen één serie lang op de buis met een enórm pittige talkshow, genaamd Wat Gaat Er Nu Door Je Heen. De afleveringen zijn allemaal offline gehaald, maar het was echt erg. De ene na de andere BN’er werd door de VI-ster gekielhaald, waaronder dus ook Beau. En toen was-ie écht klaar met Wilfred: “Die is uit mijn adresboek!”

De ruzie tussen beide heren werd begin vorig jaar kortstondig opgerakeld en het lijkt erop dat er nog steeds wat wrijving is tussen beide heren. Beau wordt regelmatig geplaagd in Vandaag Inside en ook gisteren was hij weer even aan de beurt.

Brede schouders

Wilfred stipt in de uitzending aan dat Beau van de week met het Songfestival-jasje van Joost Klein aan tafel zat. “We wilden eerst aan je vragen of je zo’n blauw jasje aan wilde trekken van die jongen van het Songfestival, Joost Klein. Had je dat gedaan of niet?”, vraagt hij aan Pieter Cobelens.

Daarop zegt Pieter: “Nee, zulke brede schouders heb ik toch niet nodig? Kom op zeg.”

René van der Gijp: “Ik zag Beau zitten, ja.”

Verschrikkelijk

Pieter is niet gecharmeerd van de actie van Beau. “Het is toch verschrikkelijk dit?”

René: “Ja, ah, misschien wilde hij die jongen promoten, ik weet het niet. Misschien wilde hij dat. Misschien vond hij het leuk.”

Hélène Hendriks: “Ach, ik vond het best leuk bedacht.”

Johan Derksen: “Ze gaan steeds gekker doen om publiek te trekken.”

Vermoeiend

Hélène staat er gematigd in. “Je moet oppassen dat je geen vormpjes gaat bedenken om het meer aantrekkelijk te maken, maar dit is typisch Beau. Hij doet dit soort dingen en ik vind het bij hem passen.”

Wilfred sarcastisch, wijzend op Hélène’s neutrale antwoord: “Ja, typisch Beau vind ik het en ik vind het wel bij hem passen ook.

Hélène: “Ja, dat zeg ik! Wat zit je nou te lullen!”

Dan geeft Wilfred zijn eigen mening: “Hahaha. Nee, maar het is zo vermoeiend. Weer zo’n jasje aan trekken.”

Druk mee

Johan begrijpt niet dat zo’n talkshowredactie van Beau zich daarmee bezighoudt. “Daar zijn ze een week druk mee, hè? Want die jasjes zijn niet te koop.”

Hélène vindt dat ze als VI de hand in eigen boezem moeten steken: “Kom op! Hier zat er eentje die als vrouw gekleed gaat. Wij doen allemaal gekke dingen in het programma en Beau doet één keer zo’n jasje aan en dan…!”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen