Luuk Ikink snapt dat SBS 6 serieuze interesse heeft in Harry Mens

Luuk Ikink begrijpt best dat er vanuit SBS 6 serieuze interesse is in het binnenhalen van Harry Mens, die nu nog ochtendtelevisie maakt voor RTL. “Het is wel een character.”

Luuk Ikink en Harry Mens © RTL

We horen de laatste tijd steeds meer van Harry Mens en wat er allemaal gebeurt in zijn wekelijkse ochtendtalkshow Business Class. Dan ligt hij weer in de clinch met Liesbeth van Dijk, dan heeft hij weer een satisfyer-conflict met Catherine Keyl. Het houdt allemaal niet op en de mannen van Vandaag Inside liggen er regelmatig over in een deuk.

‘Ik snap het wel!’

SBS 6 ziet daar wel brood in en heeft Harry uitgenodigd voor een transfergesprek, maar ze konden zijn eisen – een rol in Gooische Vrouwen en een talkshow met Linda de Mol – helaas niet inwilligen. Vooralsnog lijkt het er dan ook dat de presentator gewoon trouw blijft aan RTL, waar hij een jaarcontract heeft lopen.

Wat vindt Luuk Ikink, de presentator van RTL Boulevard, ervan dat SBS 6 zo aan Harry trekt? Hij begrijpt net als Hélène Hendriks de interesse. “Ik zou SBS wel snappen, ja, want hij brengt wel wat mee. Het is niet dat daar nou echt meteen miljoenen mensen naar kijken, maar…”, zegt hij in het programma Beste Kijkers.

Character

Harry is wel echt een tv-persoonlijkheid, legt Luuk uit. “Ik zou SBS wel snappen dat je hem dan wil binnenhalen. Je hebt niet heel veel kijkers, maar je hebt wel een character. Het is wel de vraag wat voor soort character dat dan precies is.”

Daphne Bunskoek: “Maar ik dacht: hij betaalt toch om op televisie te komen?”

Beau van Erven Dorens: “Inderdaad, inderdaad. Van Harry’s programma is bekend dat je voor 10.000 euro tien minuten zendtijd krijgt.”

Suze’s kapper

Harry heeft een prima deal gesloten bij RTL en uiteraard heeft zijn dochter Suze Mens ook wat te zeggen, want zij maakt de reportages voor de talkshow. En zij heeft ruim voldoende budget tot haar beschikking. “Voor ze een item gaat draaien, gaat ze naar haar kapper Leco van Zadelhoff”, onthult Harry namelijk in de Story.

Is er ook een chauffeur beschikbaar? Dat niet. “Daarna reist ze met de trein naar de locatie. Suze heeft een hekel aan autorijden. De cameraman, Han van Zadelhoff, de broer van Leco, pikt haar dan op het station op.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Harry Mens zal van SBS 6 vast ook aan de desk van Shownieuws moeten zitten. Moet hij dat wel willen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen