SBS 6 wil Harry Mens wegkapen bij RTL: megatransfer op komst?

Het zou zomaar kunnen dat er een megatransfer aan zit te komen in de televisiewereld, want SBS 6 heeft zijn zinnen gezet op de legendarische RTL-ster Harry Mens. “Er is gepraat.”

Harry Mens © RTL

Harry Mens nadert de tachtig – hij is alweer 77 jaar oud – maar zijn invloed in de televisiewereld lijkt alleen maar toe te nemen. De presentator verschijnt regelmatig in Vandaag Inside met opzienbarende fragmenten uit zijn talkshow Business Class, en laatst haalde hij alle headlines vanwege zijn hoogopgelopen satisfyer-ruzie met Catherine Keyl.

SBS wil Harry

De SBS 6-top ziet het ook allemaal gebeuren en heeft Harry nu benaderd voor een overstap, onthult de presentator zelf in een onthullend gesprek met Story. “Ik ben een week of zes geleden uitgenodigd voor een gesprek bij SBS 6.”

Bij wie precies? “Bij Frans Klein en René Oosterman. Zij vroegen hoe lang mijn contract bij RTL nog liep. Zou je niet wat leuks bij ons willen doen? Ik zei toen: Ik zou graag een leuke rol in Gooische Vrouwen willen, als boze notaris. Maar dat kon niet, want de opnames zaten er al op.”

Samen met Linda

Jammer voor Harry, maar de SBS-heren gaven niet op. “Ze vroegen: ‘Wat zou je nog meer willen?’ Toen heb ik gezegd, en dat heb ik écht gedaan, dat ik een zondagochtendtalkshow met Linda de Mol zou willen.”

Het is niet duidelijk hoe ze daar bij SBS 6 tegenover staan. “Maar daarna zei ik ook: ‘Jongens, laten we ophouden. Ik zit lekker bij RTL.’ Ik heb nog een jaarcontract bij RTL en dat gaat verlengd worden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Linda de Mol zin heeft in een talkshow met Harry Mens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen