Liefje Peter Gillis zingend op SBS 6, Ronald boos: ‘Zet geluid uit!’

Het nieuwe liefje van Peter Gillis is gaan zingen en deze Wendy van Hout krijgt van Shownieuws een mooi podium om haar muziek te pluggen. Ze zijn alleen vergeten Ronald Molendijk thuis te houden.

Wendy van Hout en Ronald Molendijk © SBS

Peter Gillis heeft zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout een microfoon onder de neus gedouwd en die loopt nu overal een liedje te zingen. “Ik ben een meisje van de handel”, klinkt het dan. Ze heeft de boel gisteren gepresenteerd op een van die vakantieparken van Peter en daar was vanzelfsprekend ook een cameraploeg van Shownieuws bij.

Zangles voor Wendy

Zelf denkt Wendy dat ze het heel goed heeft gedaan. “Ik hoor om me heen dat ik het er goed van af heb gebracht”, zegt ze. En ook Peter is enthousiast: “Je ziet het ook aan het publiek. De mensen zijn enthousiast. Ik zie het wel zitten en ben trots op d’r.”

En nu? Nu wil ze zich meer op zangles richten. “Ik wil wel m’n stem verder ontwikkelen, meerdere technieken enzo, want ik ben er natuurlijk nog lang niet, maar het tweede nummer is al klaar en die zijn we al aan het oefenen. Daar zit veel meer techniek in, dus het komt eraan. Ik denk van het najaar en dan gaan we lekker doorpakken.”

‘Hoe dom is dat?!’

Privé-baas Evert Santegoeds, die dikke mik is met Peter Gillis, merkt op in de studio: “Ze heeft zangles, maar daar is ze pas mee begonnen ná de opnames van de single.”

Collega Ronald Molendijk doet niet mee aan de promopraatjes voor Peter en zijn vriendin, en merkt bruut op: “Ja, hoe dom is dat? Kijk, nou heb je hier te maken met een succesvolle ondernemer, toch? Die man heeft in elk geval een paar dingen in z’n leven goed gedaan en dat laat hij ook zien. Credits. Maar als je dan een product lanceert…”

‘Doe het geluid uit!’

Het product Wendy van Hout de zangeres in dit geval. “Ja, dan steek je daar toch heel veel tijd en energie in om te zorgen dat het dan goed is als het naar buiten komt?”

Evert: “Nee, het is een vrij impulsieve reactie geweest. Zij zong op een verjaardag, Peter was er helemaal van onder de indruk en zei: ‘Dit gaan we groots aanpakken.’”

Dan wordt er weer een fragment van de zingende Wendy ingestart. Ronald: “Het geluid mag uit wat mij betreft!”

‘Echt enthousiast’

Evert wijst op de joelende menigte op Peters vakantiepark. “Nou! Kijk, die mensen zijn echt enthousiast.”

Ronald: “Ja, je krijgt betaald om met een sjaaltje te staan. Het gaat mij gewoon om het simpele feit dat ik niet begrijp dat zo’n succesvolle kerel niet even nadenkt. Neem een stapje terug.”

Tooske Ragas: “Hij is verliefd!”

Ronald: “Ja, dus? Je bent toch niet doof?!”

‘Make it go away!’

Even later in de uitzending wordt Ronald opnieuw geplaagd met de beelden van de zingende Wendy. “Make it go away! Dankjewel!”

Evert denkt dat zijn goede vriend Peter tevreden kan zijn: “We zitten het flink te pluggen hoor! Daar kan Peter tevreden over zijn, toch?”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen