Mayday hoort uit stadstamtam: ‘Jan Versteegh is goed behangen’

Diva Mayday, een van de bekendste dragqueens van het land, voelt zich behoorlijk aangetrokken tot Jan Versteegh. Ze heeft namelijk begrepen dat hij behoorlijk goed geschapen is.

Jan Versteegh en Diva Mayday © SBS

Het is niet bepaald de meest geliefde presentator van ons land, maar Jan Versteegh weet al jaren te overleven als presentator van allerlei B-titels op SBS 6. Zijn het zijn looks? Voor Diva Mayday in elk geval wel. Deze beroemde dragqueen verklapt in Nieuwe Revu dat ze zich behoorlijk aangetrokken voelt tot de 38-jarige presentator.

Down to earth

Mayday kent Jan persoonlijk. “In 2016 zat ik in seizoen 13 van Ranking the Stars met onder anderen Jan Versteegh. Ik deelde een kleedkamer met Patricia Paay en wij waren natuurlijk sowieso de leuksten. Onze kleedkamer was dus erg in trek en ook Jan kwam af en toe buurten bij ons.”

Wat is er allemaal gebeurd in die kleedkamer? “Hij heeft toen nog een pruik van mij opgezet. Ik vind hem echt een topper: hij is sociaal, leuk en heeft schijt aan alles. Hij is lekker down to earth, echt een leukerd.”

Goed behangen

Het zou voor Mayday een droom zijn om eens aan de gulp van Jan te zitten. “Of hij mijn type is? Ik zou hem zeker doen! Via de stadstamtam hoorde ik dat hij goed behangen is, dus een grote piemel heeft. Of dat klopt, weet ik niet. Maar ik zou het leuk vinden als dat inderdaad zo is.”

De dragqueen houdt er echter rekening mee dat Jan weinig interesse heeft. “Helaas heeft hij vrouw en kinderen, dus ik moet me inhouden. Maar hij is zeker lekker.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u wel te wachten op dit soort informatie over Jan Versteegh?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen